Το Πρωινό: Η μαρτυρία για την μητέρα της Ρούλας σοκάρει- «Τους είδαμε σε μαγαζί στην Αχαγιά η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο»

Το Πρωινό: Η μαρτυρία για την μητέρα της Ρούλας σοκάρει- «Τους είδαμε σε μαγαζί στην Αχαγιά η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο»

«Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω παλαμάκια σε μία γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της»

Οι μαρτυρίες και οι αποκαλύψεις πολλές και για ακόμη μία φορά η εκπομπή, Το Πρωινό πρόβαλλε μία νέα μαρτυρία από μία φίλη του ζευγαριού, η οποία υποστήριξε πως η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου 5-20 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας χόρευε σε ταβέρνα.

«Έχω πάει στις κηδείες των τριών παιδιών αλλά αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν στο μικρό το μωράκι, την Ίριδα. Η μαμά της ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως…Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε…. Τους είδαμε σε μαγαζί στην Αχαγιά η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 15-20 μέρες δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω παλαμάκια σε μία γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της».

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έκκληση στην κυρία Ελένη να βγει να το διαψεύδει, καθώς δεν μπορούσε να χωρέσει ο νους του κάτι τέτοιο.

«Παρακαλώ πραγματικά την κυρία Ελένη και την κυρία Δήμητρα, να το διαψεύσουν. Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Θέλω να πιστέψω ότι η κυρία αυτή λέει ψέματα. Παρακαλώ πραγματικά να βγουν τηλεφωνικά ότι δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό».