Συγκινεί η Σάνεν Ντόχερτι με το δώρο που θα κάνει στη μητέρα της

Συγκινεί η Σάνεν Ντόχερτι με το δώρο που θα κάνει στη μητέρα της

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) δήλωσε ότι χαρίζει ή πουλάει αντικείμενα που έχει συγκεντρώσει, καθώς συνεχίζει τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο

Η διάσημη πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) δήλωσε ότι χαρίζει ή πουλάει αντικείμενα που έχει συγκεντρώσει, καθώς συνεχίζει τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4.

Μιλώντας στο podcast της «Let’s Be Clear», τόνισε ότι δίνει τα υπάρχοντά της σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τη μητέρα της Rosa, σε περίπτωση που εκείνη νικηθεί από τον καρκίνο.

«Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μητέρα μου, το ξέρω ότι θα είναι σκληρό για εκείνη αν πεθάνω πρώτη» δήλωσε η σταρ της αγαπημένης σειράς.

«Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα».

Ωστόσο η διαδικασία ήταν δύσκολη για την πρωταγωνίστρια γιατί ένιωσε «σαν να δίνεις κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό για σένα».