Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Το αίτημα για την εισαγγελική παρέμβαση έκανε ο δικηγόρος της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης

Προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της τον Οκτώβριο του 2023.

Την έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριανός, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της ηθοποιού ήταν όντως ατύχημα, όπως δηλώθηκε, αφού είχε τραύμα στο κεφάλι μετά από πτώση στο σπίτι της.

Το αίτημα για την εισαγγελική παρέμβαση έκανε ο δικηγόρος της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε σε ερωτήματα που έχουν οι φίλοι της γύρω από τον θάνατό της.

«Αν τυχόν κάποιος ερευνήσει τις λεπτομέρειες, υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά. Πέραν του ότι η περιουσία που βρέθηκε ήταν μόνο 4.565 ευρώ, αλλά σίγουρα η διαδικασία της απογραφής δεν έγινε για εμένα σωστά», είπε.

«Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στη δικογραφία που δημιουργούν ερωτήματα. Η Μαίρη είχε κινητικά προβλήματα. Πράγματι μετακινείτο όταν ήταν μόνη της, σιγά-σιγά και προσεκτικά. Αν έπεφτε, έπεφτε προς τα μπροστά. Τώρα, όμως, χτύπησε στο πλάι, που παραπέμπει ενδεχομένως και σε αμβλύ όργανο», τόνισε.

Υποστήριξε ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία να αναλύει τα αίτια του θανάτου. «Πέθανε από εκτεταμένο αιμάτωμα, αλλά πώς έγινε ο τραυματισμός δεν έχει διερευνηθεί. Επίσης, έπεσε σε ένα χαλί, πώς χτύπησε τόσο πολύ. Επιπλέον, δεν ξέρουμε ποιο είναι το νοσοκομειακό που τη μετέφερε στον Ευαγγελισμό», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι δεν βρέθηκαν ούτε κοσμήματα, ούτε χρήματα στο σπίτι της.

Ανέφερε ότι δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και μολονότι ήταν μόνη της την ώρα της πτώσης στο σπίτι της ο ίδιος και οι φίλοι της ανησυχούν για το ενδεχόμενο να μπήκε κάποιος στο σπίτι της -που εκείνη την ώρα ήταν μόνη της- με σκοπό να την ληστέψει.