Το σοκαριστικό VIDEO από το μοιραίο άλμα του 17χρονου που σκοτώθηκε σε πίστα motocross

Το σοκαριστικό VIDEO από το μοιραίο άλμα του 17χρονου που σκοτώθηκε σε πίστα motocross

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην περιοχή Καθαράδες, κοντά στην Ιεράπετρα, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 17χρονος. Το VIDEO από το μοιραίο άλμα

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη, καθώς ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην Ιεράπετρα, το απόγευμα του Σαββάτου (27/1).

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σοκαριστικό VIDEO από το μοιραίο άλμα του 17χρονου που στοίχισε τη ζωή του.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με το Cretapost, ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μαζί με τους φίλους του σε ένα χωράφι στην Ιεράπετρα, όπου είχε στηθεί μία αυτοσχέδια πίστα motocross.

Ο ανήλικος έκανε προπόνηση και επιχειρούσε διάφορα άλματα ξεπερνώντας χωμάτινα εμπόδιο. Σε ένα άλμα που έκανε, του έφυγε η μηχανή και έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με την πλάτη.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ίδιος φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό, ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να τον προστατεύσει.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου κρίθηκε πως έπρεπε να χειρουργηθεί, όπως και έγινε. Ωστόσο, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες, ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης.