Netflix: Έρχεται νέα σειρά του Γκάι Ρίτσι – Δείτε το teaser

Netflix: Έρχεται νέα σειρά του Γκάι Ρίτσι – Δείτε το teaser

O Γκάι Ρίτσι επιστρέφει στις οθόνες μας αυτή τη φορά με μια σειρά στο Netflix

O Γκάι Ρίτσι επιστρέφει στις οθόνες μας αυτή τη φορά με μια σειρά στο Netflix. Το «Τhe Gentlemen» βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του θα είναι η νέα δραματική σειρά που αναμένει το κοινό στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Το Netflix μάλιστα έβγαλε και το νέο teaser ώστε το κοινό να πάρει μια γεύση από τη σειρά του Γκάι Ρίτσι που πρόκειται να δει στη συνέχεια. Ο Βρετανός σκηνοθέτης βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής ως δημιουργός, συν-σεναριογράφος μαζί με τον Μάθιου Ριντ, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων.

Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, «αυτή ακολουθεί τον Έντι Χόρνιμαν (Τζέιμς), τον δούκα του Χάλστεντ, που παρασύρεται σε εγκληματικές συναλλαγές, όταν ανακαλύπτει πως η τεράστια περιουσία που του άφησε απροσδόκητα ο πατέρας του προήλθε από μια αυτοκρατορία κάνναβης. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σωρεία από γκάνγκστερ και άλλους σκιώδεις χαρακτήρες που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν για να πάρουν ένα κομμάτι της αυτοκρατορίας για τον εαυτό τους», αναφέρεται στην περιγραφή της πολυαναμενόμενης σειράς.

Στο καστ οι θεατές του Netflix θα δουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ άλλων τον Τέο Τζέιμς, το Ρέι Γουίνστον, τον Τζιανκάρλο Εσποσίτο και τον Κάγια Σκοντελάριο.

Η <a href="https://dessou.gr/tag/nea-seira" title="νέα σειρά“>νέα σειρά του Guy Richie θα είναι διαθέσιμη στο Netflix τον Μάρτιο.

Δείτε το βίντεο:

<iframe title="The Gentlemen | A new series from Guy Ritchie Official Teaser | Netflix” src=”https://www.youtube.com/embed/gnpfKsqeMrM” width=”800″ height=”480″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>