Γιατί κόβεται ο «Έρωτας Φυγάς» του Open: Οι αντιδράσεις των ηθοποιών

Γιατί κόβεται ο «Έρωτας Φυγάς» του Open: Οι αντιδράσεις των ηθοποιών

Η είδηση πως ο «Έρωτας Φυγάς» θα «κοπεί» προκάλεσε αναταραχή

H σειρά «Έρωτας Φυγάς» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον «αέρα» του Open τον Σεπτέμβριο του 2022 και από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, τα ποσοστά που συγκέντρωνε καθημερινά ήταν πολύ υψηλότερα από το μέσο όρο τηλεθέασης των υπολοίπων προγραμμάτων του σταθμού, φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα των ιθυνόντων του Open.

Όταν η περσινή σεζόν έφτανε στο τέλος της, στα τηλεοπτικά πηγαδάκια ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο «Έρωτας Φυγάς» θα έπαιρνε το «πράσινο» φως και για την επόμενη χρονιά. Όπως και έγινε…

Τόσο οι συντελεστές της σειράς όσο και οι τηλεθεατές δέχθηκαν με ενθουσιασμό την απόφαση του Open να συνεχίσει την ιστορία που ξετυλίγεται στον «Έρωτα Φυγά».

Ο ενθουσιασμός και των δύο πλευρών όμως γρήγορα «πάγωσε» και αυτό γιατί η σειρά τελικά θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν.

Η είδηση πως ο «Έρωτας Φυγάς» θα «κοπεί» προκάλεσε αναταραχή τόσο στους συντελεστές της σειράς του Open όσο και στους θαυμαστές της οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν μηνύματα στους πρωταγωνιστές προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαρία Κωνσταντάκη και Σταύρος Σβήγκος μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram επιβεβαίωσαν το «κόψιμο» της σειράς και δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο 110 του «Έρωτα Φυγά» αναμένεται να προβληθεί είτε στις 29 Φεβρουαρίου του 2024 ή την 1η Μαρτίου 2024.

Οι αντιδράσεις των ηθοποιών

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου επέλεξε να μοιραστεί μια σειρά από ιστορία με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Η αγαπημένη μας σειρά ολοκληρώνει νωρίτερα τον κύκλο της. Στα 110 επεισόδια». «Με την πρώτη ευκαιρία, θα ανεβάσω ένα βίντεο που θα μιλάω για αυτό. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας». Λίγη ώρα μετά προχώρησε σε μια ανάρτηση η οποία ανέφερε μόνο δύο λέξεις: «Χωρίς λόγο» ενώ στην συνέχεια δημοσίευσε μια selfie της με το σχόλιο: «Όταν κάνεις 20% τηλεθέαση και σε κόβουν».

«Ντάνη, κανόνισε να συνεχίσεις έτσι και να κόψουν τη σειρά» δηλώνει, ακόμα, ο Σταύρος Σβήγκος σε ένα σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο ίδιος στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Εδώ είμαστε, στον Έρωτα Φυγά, στα γυρίσματα και μας έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα από χθες. Και σε μένα και σε άλλους συντελεστές για το αν ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. Ναι, ισχύει ότι κόβεται ο Έρωτας Φυγάς. «Μα πήγαινε τόσο καλά» λέτε και ισχύει και αυτό. Ήταν πολύ καλές οι τηλεθεάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Όλα αυτά ισχύουν αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια. Ή μπορεί και να μην ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στα κανάλια» υπογραμμίζει, με νόημα, η Μαρία Κωσνταντάκη στο δικό της βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στα social media.

Η ηθοποιός Άννα Ανδριανού η οποία υποδύεται την Ουρανία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fays’ Time» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο «κόψιμο» της σειράς τονίζοντας πως ενημερώθηκε από ένα mail της παραγωγής. «Ενημερώθηκα για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος. Ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, με εξαιρετικούς συναδέλφους και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Το γεγονός ότι τελειώνει νωρίτερα είναι λυπηρό, είναι δυσάρεστο. Δεν θα πάψουμε μέχρι τέλους εμείς να την πιστεύουμε και να την υπηρετούμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη. Δεν ξέρω αν θα μεταφερθεί η σειρά σε άλλο κανάλι» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.