Επικός Βασάλος για Αλεξάνδρου: «Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday τώρα» (VIDEO)

Επικός Βασάλος για Αλεξάνδρου: «Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday τώρα» (VIDEO)

Επέστρεψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στο «Χαμογέλα και πάλι» έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» και πλέον συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε αρχικά στις φήμες ότι είναι σε σχέση με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την απόφασή του να επιστρέψει στην εκπομπή.

Αρχικά, σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την εκπομπή λόγω budget, και ο οποίος είχε πάρει τη θέση του πρώην παίκτη του «Survivor» την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει black friday τώρα. Είχα μια καλή τιμή, τους έκανα κάτι προσφορές τώρα και με πήρανε. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είμαστε στην ίδια εταιρεία όλοι και δεν ξέρω πώς μπορούν αν ειπωθούν τέτοια λόγια. Όπως και να έχει αυτό είναι ένα θέμα του Δημήτρη, όταν είχε γίνει όλο αυτό, εγώ δεν υπήρχα στο προσκήνιο. Λογικό να είναι πικραμένος για κάποια πράγματα, δεν είμαι αρμόδιος να του απαντήσω σε αυτό».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, ανέφερε σε άλλο σημείο: «Δεν με παραξενεύει τίποτα γιατί κατά καιρούς μου έχουν χρεώσει πολλές κοπέλες. Δεν μου άρεσε για τη Βάλια γιατί είναι πρόσφατα χωρισμένη και δεν μου αρέσουν να βγαίνουν δημοσιεύματα. Έχουμε κάνει και παρέα, όσο ήμασταν και οι δύο σε σχέση, είναι λίγο άσχημο».