Τηλεθέαση: Τσιμτσιλή και Καινούργιου στην κορυφή – «Πάτωσε» η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Ποζάρει με μπικίνι και το υγρό ντεκολτέ της τραβάει όλα τα βλέμματα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Πρεμιέρα έκαναν οι περισσότερες εκ των ζωντανών ψυχαγωγικών αλλά και ενημερωτικών εκπομπών συνεχίζοντας την ανάπτυξη του ανταγωνισμού σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη φετινή σεζόν.

Στην πολύ πρωινή ζώνη τη μερίδα του λέοντος πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το “Happy Day στον Alpha” σημειώνοντας 19,2% στο δυναμικό κοινό. Η Ελεονώρα Μελέτη και το “MEGA Καλημέρα” βρέθηκε αρκετά χαμηλότερα με 11,9% στο δυναμικό κοινό. Η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 με το “Καλημέρα Ελλάδα” κράτησε συντονισμένο το 11,1% του δυναμικού κοινού, κατακτώντας πρωτιά έναντι των ενημερωτικών αντιπάλων του.

Λίγο αργότερα, ο Alpha ήταν και πάλι πρώτος με την Κατερίνα Καινούργιου και τη “Super Katerina” να κάνουν δυνατό ξεκίνημα με 19%. Ακολούθησε με αισθητή διαφορά το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με 12,9% στο δυναμικό κοινό, με την έκπληξη να έρχεται από το “Breakfast@Star” που σημείωσε ένα καθαρό διψήφιο, της τάξεως του 12,1%. Στον αντίποδα, η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ σε νέα ώρα έφτασε μόλις στο 6,7% στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας… ανώμαλη προσγείωση για το “ποδαρικό” της σεζόν.

Στη μεσημεριανή ζώνη οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” στάθηκαν στο 8,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα με ένα καλό ποσοστό της τάξεως του 12,8% στο δυναμικό κοινό, χωρίς ωστόσο την Ελένη Μενεγάκη απέναντί της.

Μικρά ποσοστά για τις πρεμιέρες στην απογευματινή ζώνη και του ΣΚΑΪ, μιας και το “My Style Rocks” -για πρώτη φορά στις 3 το μεσημέρι- σημείωσε 9,1%, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής με το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” ήταν λίγο χαμηλότερα στο 8,4%. Χωρίς σημαντικό ανταγωνισμό οριακά διψήφιο ποσοστό κατέκτησε και ο Χρήστος Φερεντίνος με τον ανανεωμένο “Μονομάχο” να σημειώνει 10,4%.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι”, που έκανε πρεμιέρα, για δεύτερη σεζόν σημείωσε 8,3% στο δυναμικό κοινό, ποσοστό σημαντικά υψηλό για τα δεδομένα της ΕΡΤ1, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βοήθησε την “Παραλία” που αμέσως μετά βρέθηκε στο 11,4%.