Νίκος Μουρατίδης για Καλούτα και Αλευρά: Αντιμετώπισαν την τηλεοπτική παρουσίαση της Eurovision σαν ραδιόφωνο επαρχίας

Νίκος Μουρατίδης για Καλούτα και Αλευρά: Αντιμετώπισαν την τηλεοπτική παρουσίαση της Eurovision σαν ραδιόφωνο επαρχίας

Ενώ είναι πολύ συμπαθείς και οι δύο, στην παρουσίαση τη χθεσινή και την προηγούμενη ήταν απαράδεκτοι, πρόσθεσε

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο σχολιασμός της Eurovision από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα, τόσο στον α’, όσο και στον β’ ημιτελικό.

Οι δύο σχολιαστές δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν το κοινό, πράγμα που διαπίστωσε και ο Νίκος Μουρατίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε αρχικά: «Απαράδεκτοι. Ενώ είναι πολύ συμπαθείς και οι δύο, στην παρουσίαση τη χθεσινή και την προηγούμενη ήταν απαράδεκτοι. Καθόλου διαβασμένοι, λάθος, λάθος, λάθος, απαράδεκτοι. Χωρίς να έχουν μελετήσει, χωρίς να έχουν κάνει πρόβες, χωρίς τίποτα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ίδιος εντόπισε πολλά λάθη στον σχολιασμό του χθεσινού ημιτελικού.

«Μιλούσαν συνέχεια, μια βαβούρα κι ένα πράγμα… Απαράδεκτοι. Χθες έγιναν πολύ πιο σημαντικά λάθη, σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Επαναλαμβάνω όμως, ότι είναι συμπαθέστατοι και οι δύο κι ο Θανάσης Αλευράς είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα. Δεν ήταν καλοί σε αυτό το πράγμα, που έκαναν. Δεν είναι όλοι για όλα και αν καλείσαι να κάνεις αυτό το πράγμα, λες ναι και αρχίζεις να το δουλεύεις. Μελετάς για να το κάνεις αυτό», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αντιμετώπισαν την τηλεοπτική παρουσίαση της Eurovision σαν ραδιόφωνο επαρχίας, ούτε καν Αθήνας. Πολύ μπλα μπλα σε άσχετα σημεία».