Νίκη Κόλια: Η πιο ζουμερή παίκτρια του My Style Rocks – Έρχεται με άγριες διαθέσεις και καμπύλες που… ζαλίζουν! (ΦΩΤΟ)

Νίκη Κόλια: Η πιο ζουμερή παίκτρια του My Style Rocks - Έρχεται με άγριες διαθέσεις και καμπύλες που... ζαλίζουν! (ΦΩΤΟ)

Είναι 32 ετών και δηλώνει full time μαμά

Η Νίκη Κόλια είναι μια από τις δέκα παίκτριες του νέου κύκλου του My Style Rocks.

Η Νίκη Κόλια είναι 32 ετών και δηλώνει full time μαμά.

H Νίκη Κόλια έχει καταγωγή από τη Λέρο αλλά από το 2021 ζει μόνιμα στο Dubai λόγω του συζύγου της που διατηρεί τη δική του εταιρεία στα Αραβικά Εμιράτα. Είναι μαμά ενός αγοριού 18 μηνών. Για την ενασχόλησή της με τη μόδα και το στιλ, υπεύθυνη είναι η μητέρα της, την οποία αποκαλεί «fashion icon». Περιγράφει το στιλ της ως «sexy, classy and boozy» και δεν της αρέσουν οι extreme εμφανίσεις.

Θεωρεί πως έχει χιούμορ, είναι ετοιμόλογη και έξυπνη και εάν κάτι δεν της αρέσει στην εμφάνιση κάποιας συμπαίκτριάς της, δεν χρειάζεται να μιλήσει… θα φανεί στο πρόσωπό της! Στον διαγωνισμό έρχεται γιατί αυτή την περίοδο δεν εργάζεται και θέλει να κάνει την τρέλα της τώρα που μπορεί! Η τρέλα αυτή έχει όνομα και λέγεται My Style Rocks!

Το My Style Rocks επιστρέφει

Το My Style Rocks επιστρέφει για 6η σεζόν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 15.00 στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια και πάλι, την Κατερίνα Καραβάτου.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχει ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός και υποδέχονται στην παρέα τους, το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή.

Όπως σε κάθε κύκλο της εκπομπής, έτσι και τώρα, κάθε συμμετέχουσα έχει τη δική της έντονη προσωπικότητα και όλες δηλώνουν πανέτοιμες να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τους τηλεθεατές με τις εμφανίσεις τους.

Ανάμεσα στις κοπέλες υπάρχουν ήδη κάποιες που ξεχωρίζουν και μία «βόλτα» στους λογαριασμούς τους στο Instagram, αποδεικνύει πως θα «κλέψουν» την παράσταση με την ομορφιά και το στυλ τους.