Singles: Έτσι είναι σήμερα η «Κατερίνα» της αγαπημένης σειράς (ΦΩΤΟ)

Singles: Έτσι είναι σήμερα η «Κατερίνα» της αγαπημένης σειράς (ΦΩΤΟ)

Όλοι την αγάπησαν

Mπορεί να μην ήταν στο αρχικό καστ, όταν όμως μπήκε στον δεύτερο κύκλο της σειράς Singles έδειξε ότι έδεσε αμέσως με την παρέα.

Ο χαρακτήρας της τρυφερής και συναισθηματικής Κατερίνας έκανε «γκελ» στο κοινό. Η Στέφη Πουλοπούλου πλέον δεν ασχολείται με την τηλεόραση, ωστόσο δεν έχει εγκαταλείψει την τέχνη της υποκριτικής.

Την θυμάσαι από τους S1ngles, από την «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» αλλά η Στέφη Πουλοπούλου έχει ήδη διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι, και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές για τους ρόλους που υποδύθηκε.

Singles: Έτσι είναι σήμερα η «Κατερίνα» της αγαπημένης σειράς (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να προκαλέσει το γέλιο και το κλάμα εξίσου καλά στον θεατή και αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσει κανείς με τη μία. Γράφει, παίζει, δημιουργεί και μένει αξέχαστη!

Σε συνέντευξή της για το πώς περνάει τις ημέρες της όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είχε πει: «Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνη μου, να συναντιέμαι με φίλους/οικογένεια, να βλέπω σειρές, να περπατάω, να σκέφτομαι επόμενα σχέδια…».

Η Στέφη Πουλοπούλου παρέμεινε στην Αθήνα μετά την κάθοδό της από τη συμπρωτεύουσα και έχει τα τελευταία χρόνια πολλές συνεργασίες στο θέατρο. Η ηθοποιός διατηρεί συνεργασία με τη Στέγη Ωνάση και παραμένει ενεργή και πάντα δραστήρια με πολλές καλές κριτικές για τους ρόλους που έχει υποδυθεί στο σανίδι. Παραμένει τοι ίδιο όμορφη και γλυκιά, δοκιμάζοντας μέσα στα χρόνια αυτά διάφορα look, με αλλαγές κυρίως στο χρώμα των μαλλιών της.