Survivor All Star: Αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς – Έξαλλη η Στέλλα Ανδρεάδου με το… σχέδιο του Μπάρτζη που αποκαλύφθηκε (VIDEO)

Survivor All Star: Αποχώρησε και δεν το περίμενε κανείς - Έξαλλη η Στέλλα Ανδρεάδου με το... σχέδιο του Μπάρτζη που αποκαλύφθηκε (VIDEO)

Άλλο ένα πλήγμα για τους Κόκκινους στο Survivor All Star

Με το βλέμμα τον τελικό είναι στραμμένοι όλοι οι παίκτες του Survivor All Star καθώς το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή του.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους για να διατηρήσουν την συνοχή τους και την αγωνιστικότητά τους, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν αποδεικνύεται.

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρωταγωνίστησε αυτήν την εβδομάδα, με την τελευταία να πέφτει πολύ ψυχολογικά και να βάζει τα κλάματα. «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω» ανέφερε χθες η παίκτρια του Survivor.

Στην κόντρα πήρε τελικά μέρος κι ο σύντροφος της Μαριαλένας, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος απόρησε με την πρωτοφανή αλλαγή στην στάση του Βασάλου από τότε που ψηφίστηκε. Την ίδια στιγμή οι παίκτες άρχισαν να συνειδητοποιούν ποιο είναι το σχέδιο του Νίκου Μπάρτζη.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτή ήταν η Μελίνα Μεταξά προς έκπληξη πολλών. Άλλο ένα πλήγμα για την κόκκινη ομάδα στην συνέχεια του Survivor. ‘Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά σήμερα και το αισθανόμουν. Είμαι χαλαρή, ήρεμη κι ήμουν έτοιμη για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ» είπε η Μελίνα κατά την αποχώρησή της.

«Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη;»

Στο στόχαστρο της Στέλλας Ανδρεάδου μπήκε ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor, μιλώντας για το σχέδιό του και την τακτική του. H παίκτρια είναι υποψήφια λόγω του συμπαίκτη της κι όπως ήταν φυσικό, είχε νεύρα.

«Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να δράσει υποχθόνια με τέτοιο τρόπο για το συμφέρον του, όπως λέει και για τα λεφτά. Κάθε ημέρα γκρινιάζει θέλω να φύγω, βαρέθηκα και πονά το γόνατό μου. Μας έχει κουράσει και την ίδια στιγμή το συμφέρον του μπαίνει πάνω από όλα. Τα λεφτά μπαίνουν πάνω από όλα. Πουλάει τους πάντες, θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Νίκο Μπάρτζη. Αν δεν το πιστεύεις, κάποιοι έχουν αρχές κι αξίες. Εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ τον φίλο μου για τα χρήματα. Αν εσύ το κάνεις και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου συγχαρητήρια» είπε αρχικά.

«Ο Νίκος ψήφισε εμένα για να σώσει ξεκάθαρα την θεσούλα του. Φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Ηλία και Μελίνα, μην τυχόν κι αποχωρήσει από το Survivor. Μέχρι τώρα μας έλεγες ελάτε και φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε… Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη; Φοβήθηκες να βγεις με δυνατούς και ξαφνικά πετάς άλλη μία υποψηφιότητα για να μείνεις στο Survivor;» πρόσθεσε.