Survivor All Star: «Παγωτό» οι παίκτες με τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση – Τα νεύρα του Κατσούλη με τον Βασάλο και τα κλάματα του Μπόγδανου (VIDEO)

Survivor All Star: Επική αντίδραση όταν έμαθε ότι είναι υποψήφιος - Υποδέχτηκε τα... νέα με πανηγυρισμό αλά Βασάλος (VIDEO)

Ένταση στο Survivor All Star για μια ακόμη φορά

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του φετινού Survivor All Star, οι παίκτες και των δύο ομάδων τα δίνουν όλα ούτως ώστε να φτάσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο αλώβητοι στον μεγάλο τελικό.

Και ενώ από την μία οι ομάδες πρέπει να αποδείξουν το πόσο συμπαγείς είναι, η κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην Κόκκινη ομάδα δεν λέει να κοπάσει.

Οι άλλοτε φίλοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους για ακόμα μία φορά, σχολιάζοντας αρνητικά ο ένας τις κινήσεις του άλλου. «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω» ανέφερε δακρυσμένη η Μαριαλένα.

Επίσης, ένα νέο γύρο κόντρας προσπάθησε να ξεκινήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, μόνο που αυτήν την φορά βρήκε «τοίχο» από τον Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Μαριαλένας ένιωσε θιγμένος που ο Κωνσταντίνος δημιουργεί εντάσεις για τα ίδια θέματα και τον αποστόμωσε, δείχνοντας για πρώτη φορά την δυσαρέσκειά του.

«Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα… Έχεις αλλάξει και παρέες. Τις ιδέες σου τις μεταφέρουν και οι… Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της κι ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα.

Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.» είπε εκνευρισμένος ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου προς την Μαριαλένα στο Survivor.

Η Μαριαλένα σημείωσε με δάκρυα στα μάτια: «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω».

Στο μεταξύ, «λύγισε» ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor All Star μιλώντας για την πορεία του στο παιχνίδι αλλά και την πρόσφατη επίσκεψη από την σύντροφό του σε αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας.

«Ήταν η πρώτη μου επαφή με τόσο κόσμο μετά το παιχνίδι. Να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα και την οικογένειά σου, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος κι έχουν έρθει να σε δούνε από κοντά μετά από τόσους μήνες» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος και ξέσπασε σε κλάματα.

«Ο λόγος που είμαι εδώ, είναι οι άνθρωποί μου. Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία. Το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και προσπαθώ πολύ να το παλέψω. Μπορεί να λένε ότι το έχω παρατήσει. Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο» συνέχισε ο Ηλίας Μπόγδανος για την απόδοσή του στο Survivor All Star.

Όσον αφορά το τρίτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, δύο ακόμα παίκτες βρέθηκαν στον τάκο και είχαν χρώμα μπλε. Έτσι μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά κι αυτήν του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν τόσο η Στέλλα Ανδρεάδου όσο κι ο Ηλίας Μπόγδανος προς έκπληξη πολλών. Οι δύο παίκτες έλαβαν έκαστος από δύο ψήφους με αποτέλεσμα η Μπλε ομάδα να τους ρίχνει στην μάχη της διεκδίκησης της παραμονής τους.

Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Ηλίας Μπόγδανος. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor;