Survivor All Star: Επική αντίδραση όταν έμαθε ότι είναι υποψήφιος – Υποδέχτηκε τα… νέα με πανηγυρισμό αλά Βασάλος (VIDEO)

Survivor All Star: Επική αντίδραση όταν έμαθε ότι είναι υποψήφιος - Υποδέχτηκε τα... νέα με πανηγυρισμό αλά Βασάλος (VIDEO)

Ένας μήνας απέμεινε μέχρι τον τελικό του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά τη ισοφάριση σε 1-1 των ασυλιών από τους Κόκκινους που έστειλαν στην κάλπη τους Μπλε.

Ο 28χρονος αγρότης έχει αντίπαλο στον τάκο την Μελίνα Μεταξά και οι δύο τους περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο τρίτος της παρέας το βράδυ της Τρίτης μετά το αγώνισμα για την 3η ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντως η Μελίνα φαίνεται πως είναι ενοχλημένη με τη Μαριαλένα και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ψήφο της, η οποία φαίνεται πως κρίνει το ποιος από τους Κόκκινους θα κάτσει στον τάκο. Στην προηγούμενη ψηφοφορία είχε στείλει τον Βασάλο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει… πόλεμος ανάμεσά τους και τώρα αθετώντας τον λόγο της ότι δεν θα ψηφίσει γυναίκα, γιατί τις στηρίζει, «έβγαλε» στον τάκο τη Μελίνα.

«Για ακόμα μια φορά, υποψήφια. Γνώριμη αυτή η θέση, με πείραξε κάπου μέσα μου ότι με ψήφισε η Μαριαλένα, γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες κι έχουν μείνει δύο. Κι εγώ το είχα πει αυτό και το έκανα κιόλας. Όντως είμαστε μόνο δύο κι εδώ και πολύ καιρό, παίζουμε με τις δύο αντίπαλες που έχουν μείνει κι είναι πολύ καλές παίκτριες. Οπότε, το κράτησα», ανέφερε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Βέβαια, δεν δίστασε να εκφράσει με χιούμορ την ενόχλησή της στη συμπαίκτριά της, λέγοντάς της: «Μαριαλένα, εσύ είδες κανέναν εφιάλτη και με ψήφισες;», με εκείνη να γελάει και να μη δίνει απάντηση.

Τον «πάγο» έσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος θέλησε να τους αφιερώσει ένα τραγούδι. Αυτό ήταν το «Μεγάλα λόγια μη μου λες» του Νίκου Βέρτη. «Έχω πραγματικά κουραστεί να απολογούμαι κάθε φορά για το τι ψηφίζω εγώ. Κάθε φορά δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν με την ψήφο μου. Έχω πραγματικά κουραστεί. Όλες οι συζητήσεις γυρίζουν με το τι ψήφισα», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα με τον Κωνσταντίνο να της λέει «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» ενώ ενοχλημένη έδειξε και η Μελίνα.

Παραμένει η ένταση μεταξύ Βασάλου και Μαριαλένας

Οι σχέσεις Βασάλου και Μαριαλένας ακόμα παραμένουν διαταραγμένες, με τη σύντροφο του Σάκη να ρίχνει το «καρφί» της στον φίλο της ότι ξαφνικά κάνει παρέα με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Μαριαλένα μου έχεις κάνει ακριβώς το ίδιο με την Μελίνα. Στους Μπλε είχε πάρει το φτυάρι και μας είχε βάλει όλους από κάτω και τώρα όλα καλά; Την συγχώρεσες; Επειδή μου λες ότι εγώ αν κάποιος με κράξει, δεν τον κάνω ποτέ παρέα. Ναι, εσύ συγχώρεσες την Μελίνα, αλλά εγώ να μην συγχωρήσω τον Μπάρτζη ή τον οποιονδήποτε. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι δεν κρατώ κακία σε κανένα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο του Survivor, που δεν με αφορούν οι παλιές ιστορίες και προσπαθώ να περνώ την μέρα μου, να είμαι καλά και να συζητώ γιατί και πόσος καιρός μας έμεινε;» απάντησε ο Βασάλος στα βέλη της Μαριαλένας.

«Εσύ ξαφνικά κάνεις παρέα με τον Μπάρτζη, που δεν έχεις και κάποιο όφελος να κάνεις. Δεν είστε στην ίδια ομάδα να πεις ότι αράζω για να δεθώ μαζί του και να κατέβουμε στα αγωνίσματα. Για άλλους λόγους μάλλον κάνεις παρέα με τον Μπάρτζη, Κωνσταντίνε μου, τους οποίους μάλλον μόνο εσύ ξέρεις Κωνσταντίνε μου. Ο καθένας χαράζει τις πορείες του και κρίνεται από τις επιλογές του» ανέφερε από την μεριά της η Μαριαλένα με ειρωνικό ύφος.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την 2η ασυλία, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς νιώθουν τώρα που κοντεύουν προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. Φτάνοντας η σειρά του Βασάλου για να απαντήσει, ο παίκτης αναφέρθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ προσπάθησε να σπάσει τον πάγο ανάμεσά τους.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε μια φάση περίεργη σαν ομάδα. Να δώσω κι ένα φιλί στη Μαριαλένα, να δώσω και στον Σάκη. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, εγώ με τη Μαριαλένα εντάξει, αυτό που έχει γίνει με εμένα και τη Μαριαλένα είναι σίριαλ για να παίξει μόνο του στην τηλεόραση. Βγάλε το Survivor και παίξε εμένα και τη Μαριαλένα. Πόσες φορές έχουμε τσακωθεί και για ποιον λόγο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Άκοπο, χωρίς μοντάζ, βγάλτε το έτσι», είπε χιουμοριστικά.

«Όπως και να ‘χει, μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό. Κι η αντιπαράθεση και τα νεύρα. Κοντεύουμε στο τέλος, όλοι θέλουμε να μείνουμε, δεν θέλουμε να ψηφιστούμε, οπότε ο καθένας έχει ένα σκεπτικό, μια λογική, τη βάζει στο τραπέζι, έρχεται σε αντιπαράθεση, τσακώνεται κλπ», συμπλήρωσε και προσπάθησε να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του, προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία. «Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε παιδιά. Απολαύστε το παιχνίδι. Αυτό είναι. Θα ψηφιστούμε, θα τσακωθούμε, θα νευριάσουμε, οκ, προχωράμε. Σήμερα είναι μια ωραία μέρα, ηλιόλουστη, έχουμε έρθει εδώ πέρα να κερδίσουμε την ασυλία. Ε Μαριαλένα;», είπε κλείνοντας ο Βασάλος.