Survivor All Star: Τα δεδομένα ανατράπηκαν και… πετάχτηκε στον τάκο – «Έχω απογοητευτεί από τον Βασάλο», στην αντεπίθεση ο παίκτης (VIDEO)

Άνα ντε Άρμας: Για διακοπές στην Ελλάδα η καλλονή ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

«Βαρύ» το κλίμα στην Κόκκινη Ομάδα του Survivor All Star για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ολοένα και μειώνονται στο Survivor All Star οι Κόκκινοι και οι Μπλε με την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου να ανακατεύει εκ νέου την τράπουλα στις δυο ομάδες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, όμως, στον στίβο μάχης έμελλε να λάβει χώρα ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας ώστε μία ομάδα να είναι ήσυχη στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Μια ασυλία που μάλλον θα έκανε καλύτερο στην κόκκινη ομάδα, αν την κέρδιζε, προκειμένου να ηρεμήσουν οι εντάσεις κυρίως ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κι αυτός μιας και οι δυο κοπέλες των Κόκκινων άφησαν αιχμές στην κάμερα του Survivor All Star για τον συμπαίκτη τους.

«Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους μπλε για άλλη μια φορά. Ανοίξαμε μια συζήτηση με τα παιδιά λέγοντας πως αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς από τότε που τον ψήφισα στην ουσία, που έχει απομακρυνθεί από εμάς, με έχει στεναχωρήσει και με έχει προβληματίσει» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η 27χρονη γυμνάστρια και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στην πορεία του επεισοδίου, δε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε σε δεύτερο χρόνο στην κάμερα μιας και αντιλήφθηκε το κλίμα που υπήρχε για εκείνον. «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω! Μιλάω με τον καθένα, μιλάω με όποιον θέλω! Ό,τι και να έχει γίνει σε αυτό το παιχνίδι εδώ και πέντε μήνες πάντα μίλαγα με όλους» δήλωσε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Η αρένα όμως δεν… ευνόησε τους Κόκκινους μιας και η ομάδα των Μπλε ήταν εκείνη που κατόρθωσε να πάρει την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star. Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έδειξε για μια ακόμα φορά την κάλπη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Μελίνα Μεταξά, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το αποτέλεσμα όμως που προέκυψε από αυτή την ψηφοφορία εξέπληξε σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό και ενδεχομένως τους ίδιους τους Κόκκινους. Η Μελίνα Μεταξά είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα όσο και αν… η ροή του επεισοδίου έδειχνε την ζυγαριά να γέρνει προς τον όμορφο personal trainer!

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» δήλωσε η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

«Έχω απογοητευτεί μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα του κάνω συζήτηση γιατί ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Αν εκείνος δεν θέλει να κάνει πλέον παρέα μαζί μας, τι θα του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι» υπογράμμισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ.