Survivor All Star: Με αυτά τα χρήματα έφυγε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor All Star: Με αυτά τα χρήματα έφυγε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε μετά από 22 εβδομάδες με γεμάτες τις τσέπες του

Παρελθόν από το Survivor All Star είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με γεμάτες τις τσέπες του!

Στον τάκο αυτή την εβδομάδα, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την κόκκινη ομάδα και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Ασημακόπουλο από την μπλε ομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε χθες, 8 Ιουνίου ότι αυτός που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος ο Γιώργος πήρε τον λόγο και τόνισε: «Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε μετά από 22 εβδομάδες με γεμάτες τις τσέπες του.

Ο παίκτης φεύγει με το ποσό των 110.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα έπαθλο νικητή και μαπίνει στην κορυφή της λίστας ξεπερνώντας τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Στέλιο Χανταμπάκη.