Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (VIDEO)

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (VIDEO)

Σύντομα οι All Star Survivors θα μείνουν 9

Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν, χθες, στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους δεύτερους να καταφέρνουν τελικά να την πάρουν, στέλνοντας τους πρώτους στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ωστόσο, παρά τη νίκη, οι εντάσεις για τους Διάσημους δεν έλειψαν. Ο λόγος; Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στην Μαριαλένα αφού θεωρεί ότι τον ψήφισε για να διασφαλίσει τη δική της θέση.

Εκείνη όπως ήταν φυσικό το αρνήθηκε τονίζοντάς του πώς τις επόμενες ημέρες θα καταλάβει το λάθος του.

Ωστόσο, η κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας ήρθε, με τους Μαχητές να πρέπει να αποφασίσουν ποιον θα βγάλουν στον τάκο. Έτσι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι δύο ομάδες «ρίχνονται» στην μάχη για τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με τους παίκτες να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου «άναψε» φωτιές στην Κόκκινη ομάδα, όπου έχουν μείνει μόλις τέσσερα άτομα. Στο χθεσινό συμβούλιο, στο οποίο υποψήφιος βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τη Μπλε ομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τη φιλία τους και τον λόγο που η δεύτερη ψήφισε τον πρώτο.

Και σύμφωνα με τα spoilers που έχουν διαρρεύσει, στο αποψινό επεισόδιο οι Μπλε οδηγούνται στην κάλπη και ψηφίζουν ως τρίτο υποψήφιος προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι γραμμές της ψηφοφορίας του κοινού ανοίγουν με υποψήφιους τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιώργο Ασημακόπουλο και Νίκο Μπάρτζη, και σύντομα οι All Star Survivors θα μείνουν 9.