Τελικός MasterChef: «Μάχη» για γερά νεύρα στην Κρήτη – Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Τελικός MasterChef: «Μάχη» για γερά νεύρα στην Κρήτη - Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ένα μόλις βήμα μακριά από πριν την ανάδειξη του νικητή του φετινού MasterChef

Η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Ο τελικός MasterChef 2023 άρχισε στην Κρήτη και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους φιναλίστ Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη.

Στην α’ φάση, οι φιναλίστ Νίκος και Μαρία κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα υψηλών προδιαγραφών πιάτο του καταξιωμένου chef Amaury Bouhours.

Η β’ μονομαχία του φετινού τελικού συνεχίζεται στην Κρήτη και έχει άρωμα κρητικής παράδοσης. Η Μαρία και ο Νίκος καλούνται να αναδείξουν μέσα από τα πιάτα τους τον πλούτο των κρητικών πρώτων υλών.

Οι κριτές βάζουν δύσκολα στους δύο φιναλίστ, με αποτέλεσμα να νιώθουν ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Ποιος θα καταφέρει να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο αποψινό επεισόδιο;

Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον Τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, o Νίκος Τράκας είναι το απόλυτο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του φετινού MasterChef.