Απαράδεκτοι: Έρχεται το πιο επικό επεισόδιο -Θυμάστε το τραγούδι της Eurovision

Απαράδεκτοι: Έρχεται το πιο επικό επεισόδιο -Θυμάστε το τραγούδι της Eurovision

Η θρυλική σειρά που δεν βαριέσαι να βλέπεις

Με τη δική τους «συμμετοχή» στη Eurovision αλλά και με απολαυστικές συζυγικές παρεξηγήσεις ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Σπύρο, «Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, μας χαρίζουν άφθονο γέλιο με δύο επεισόδια και αυτή την Παρασκευή.

Οι Απαράδεκτοι, λοιπόν, μπαίνουν σε ρυθμούς Eurovision και αποφασίζουν να στείλουν ένα τραγούδι στον διαγωνισμό της Eurovision. Έτσι, βρίσκουν έναν συνθέτη στον οποίο αναθέτουν να γράψει τη μουσική, ενώ εκείνοι γράφουν τους στίχους του τραγουδιού που θα πάει στην Ευρώπη. Την απόφαση αυτή την παίρνουν με το σκεπτικό ότι, μ’ αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα μπορεί να προβληθεί στην Ευρώπη.

«Ο τέλειος άντρας»

Ο Σπύρος και η Δήμητρα έχουν την επέτειο των γάμων τους. Παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η Δήμητρα έχει το πάνω χέρι και αυτό δεν του αρέσει. Έτσι, αποφασίζει να αλλάξει τακτική κάτω από τις οδηγίες του Βλάσση. Και η Δήμητρα έχει απογοητευτεί από τον Σπύρο και αποφασίζει κι αυτή να αλλάξει τακτική. Δεν βρίσκουν, όμως, τις κατάλληλες ώρες και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και μεταδίδονται με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.