Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές – «Έλεος, τι ήταν αυτό;»

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;»

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο και είχε ανακοινωθεί εξαρχής όταν θα ήταν μόνο για μία τηλεοπτική σεζόν.

Την υπερβολή στις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών στο «Μαύρο Ρόδο» σχολίασε το Twitter.

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο είχε ανακοινωθεί εξαρχής όταν θα ήταν μόνο για μία τηλεοπτική σεζόν. Έτσι το σενάριο ακολουθεί το στόρι του βιβλίου έστω και με παραλλαγές.

Αυτό σημαίνει ότι οδεύουμε προς το happy end Πέτρου και Ελισάβετ, οι οποίοι όχι μόνο θα παντρευτούν αλλά θα υποδεχτούν στη ζωή και το παιδί τους.

Μέχρι να συμβεί αυτό θα δεινοπαθήσουν οι τηλεθεατές. Και δεν είναι μόνο λόγω αργής εξέλιξης του σεναρίου.

Υπάρχει ένα συνεχόμενο μοτίβο υπερβολής στις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών. Χαρακτηριστικά είναι τα νεύρα της μοναχής Ελισάβετ και η υπερβολή στον χαρακτήρα του Γεράσιμου, του «Τζέρι» όπως τον αποκαλεί το Twitter.

Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;» Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;» Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;» Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;» Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;» Μαύρο Ρόδο: Το Twitter «τρελάθηκε» με τα λάθη και υπερβολές - «Έλεος, τι ήταν αυτό;»