Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη θύμα ξυλοδαρμού από τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη θύμα ξυλοδαρμού από τον Αλέξη

Σοκάρουν οι εξελίξεις

Θύμα ξυλοδαρμού από τον Αλέξη μετά από έναν καβγά τους, θα πέσει η Μυρτάλη, με τις εξελίξεις στην Γη της Ελιάς να είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με το Mytv, η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τη Μυρτάλη να μείνει στη Μάνη, όμως εκείνη είναι ανένδοτη και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελβετία. Μάλιστα, ύστερα από διάφορες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, η κοπέλα πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο και εκείνοι µε τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία σκοπεύει να αγοράσει κρυφά το 10% από αυτές. Από την άλλη, ο Αλέξης αντιλαμβάνεται ότι η συμπεριφορά της συντρόφου του το τελευταίο διάστημα είναι παράξενη και εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει ότι κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη του.

Μάλιστα, πάνω σε έναν καβγά του ζευγαριού, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Αλέξης χτυπάει για πρώτη φορά τη Μυρτάλη. Η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη, ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της βρίσκεται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο! Παρά τον τρόπο που νιώθει, όχι µόνο δεν εγκαταλείπει το σχέδιό της, αλλά επισπεύδει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία.