Έλενα Χριστοπούλου για Μελέτη – Τσουρό: «Θα αισθανόμουν πολύ περίεργα αν ήμουν στη θέση της, δεν είναι κολακευτικό»

Ελενα Χριστοπούλου: Δεν θέλω να ωραιοποιώ τα πράγματα, το Love Island δεν πήγε καλά

Τι είπε ο δημοσιογράφος

Την άποψή της για τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού εξέφρασε η Έλενα Χριστοπούλου, υποστηρίζοντας ότι στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη θα είχε ενοχληθεί.

«Όταν πήγα στο Mega, πήγα για να κάνω μια δική μου εκπομπή. Υπήρξαν αλλαγές και καταλήξαμε με το κανάλι να συνεργαστούμε με την Ελεονώρα. Ευτυχώς δεν έχει περάσει μόνο από το δικό μου μυαλό η ιδέα να παρουσιάσω δική μου εκπομπή, αλλά και από το μυαλό στελεχών. Θα το έκανα, αρκεί να ήταν κάτι που να με αντιπροσωπεύει και να μπορώ να το υπηρετήσω σωστά» ήταν η δήλωση του Κώστα Τσουρού.

«Δε τη λες και την καλύτερη λέξη το “καταλήξαμε”. Σαν την ύστατη λύση εμένα μου φαίνεται» ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ πάντως αν είχα κάνει αυτή τη δήλωση και ήμουν στη θέση του, δε θα καθόμουν στο τραπέζι πάλι. Θα αισθανόμουν πάρα πολύ περίεργα αν ήμουν στη θέση της Ελεονώρας. Το να λέει ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα της αυτό το πράγμα, με τέτοιο τρόπο, που από τη μια είναι ειλικρινής και μπράβο του, αλλά από την άλλη δεν είναι πολύ κολακευτικό για την παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής. Είναι θέμα σεβασμού» πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου.