Παγιδευμένοι spoiler: Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια – Όλες οι λεπτομέρειες

Παγιδευμένοι spoiler: Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Άννα στο επίκεντρο των εξελίξεων

Η Άννα συνεχίζει να βρίσκεται στην δίνη τραγικών εξελίξεων στους Παγιδευμένους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα στο περιοδικό My Tv, όλον αυτόν τον καιρό η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας περίμενε μάταια ένα νέο από τον πατέρα της, αλλά η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια µε τον πιο σκληρό και δραματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Αλέκος θα είναι ακόμη µία φορά ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης. Όλα αρχίζουν όταν ο Άκης προφυλακίζεται για το πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. Τότε, ο Αλέκος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει να ξεπλέξει και φυσικά δεν θα το κάνει χωρίς ανταλλάγματα.

Ο Άκης αποκαλύπτει στον δικηγόρο όλη την αλήθεια για το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Κοσμάς και εκείνος αναλαμβάνει δράση. Σκοπεύει να γίνει ο εφιάλτης του Σπύρου και της οικογένειάς του. Λίγο αργότερα, ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν µε τον Άκη το πτώμα του Κοσμά το μοιραίο βράδυ. Ο Αλέκος αποκτά έναν κρυφό άσο στο μανίκι του, γνωρίζοντας πού είναι θαμμένος ο πατέρας της Άννας. Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, οδηγεί την Αστυνομία στο δάσος. Τα νέα πως ένα πτώμα βρέθηκε σε απόμερη περιοχή διαδίδονται αστραπιαία και μόλις το μαθαίνει ο Σπύρος κλονίζεται. Ξέρει πως αν αποδειχθεί πως το άψυχο σώμα είναι του Κοσμά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον, τον Θοδωρή αλλά και τον Γεράσιμο.

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο ο ίδιος όσο και ο Γεράσιμος δεν σταματούν να φοβούνται πως όλα θα αποκαλυφθούν. Από την άλλη, ο Αλέκος παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις περιμένοντας πώς και πώς να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος που εντοπίστηκε στο δάσος, φτάνει σ’ ένα συμπέρασμά που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Διαπιστώνοντας πως η σορός ανήκει στον Κοσμά, παθαίνει σοκ. Μάλιστα, είναι αυτός που θα μεταφέρει τα τραγικά νέα στην αγαπημένη του και την οικογένειά της, ενώ ο Αλέκος αναλαμβάνει να οδηγήσει τις έρευνες της Αστυνομίας στο κατώφλι της οικογένειας του Δημήτρη.