Μαύρο Ρόδο spoiler: Ο Θέμης στήνει ενέδρα θανάτου στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-spoiler: Η ηγουμένη διώχνει τον Θέμη από την μονή (VIDEO)

Συγκλονιστικές εξελίξεις

Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο συνεχίζονται με τον Θέμη να ανακαλύπτει τη σχέση της Αλεξίας και του Βίκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη για το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Θέμης είναι σοκαρισμένος και εξαγριωμένος από την αποκάλυψη της Κύρας και αδυνατεί να δεχτεί πως η μονάκριβη κόρη του έχει σχέση με τον φονιά της μητέρας της. Έτσι, αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Ωστόσο, Αλεξία και Βίκος αψηφούν τις απειλές του, θέλουν να είναι μαζί και το διεκδικούν. Βέβαια, η Αλεξία υποφέρει από το «αγκάθι», που είναι ο θάνατος της μητέρας της και η σχέση της μαζί του.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται και η Ελισάβετ, μετά την απιστία του Πέτρου. Η καρδιά της την παροτρύνει να τον συγχωρέσει, όμως η λογική της την αποτρέπει από το να του δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ο Πέτρος από την πλευρά του προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει για συγχώρεση και να τον εμπιστευθεί. Θέλει διακαώς να συνεχίσουν μαζί, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Την ίδια ώρα, η Κύρα αγωνιά για το μέλλον της εγγονής της στο πλευρό του Βίκου. Η αντίδραση του Θέμη στην αποκάλυψή της για τη σχέση Αλεξίας-Βίκου την τρομάζει ακόμη περισσότερο, καθώς συνειδητοποιεί και η ίδια πως ο Καστρινός έχει χάσει τον αυτοέλεγχό του και σκοπεύει να φτάσει στα άκρα…