Τατιάνα Στεφανίδου: «Αηδία, ντροπή τους, μιλάμε για αλήτες» (VIDEO)

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αηδία, ντροπή τους, μιλάμε για αλήτες» (VIDEO)

Μετά τα υβριστικά σχόλια για τον πατέρα της Ελπίδας

Τον εκνευρισμό της δεν μπόρεσε να κρύψει η Τατιάνα Στεφανίδου με αφορμή κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε ο πατέρας της Ελπίδας, που σκοτώθηκε στα Τέμπη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε ο πατέρας της Ελπίδας, ο οποίος χαρακτήρισε «βάλσαμο» τα μέτρα της κυβέρνησης για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

«Είναι ένας τραγικός πατέρας, με απέραντη καλοσύνη στην καρδιά του. Ήταν από τους πρώτους που βγήκε και μίλησε δημόσια για το λαμπρό του αστέρι, την Ελπίδα, που την έχασε. Το κορίτσι του… Είναι ένας άνθρωπος του μεροκάματου, που δουλεύει νυχθημερόν κάνοντας 3-4 δουλειές, ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει και να σπουδάσει τα τρία του παιδιά. Τι συνέβη; Νιώθω όχι οργή, όχι… Τι να πω πια… Μου προκάλεσε αηδία αυτό που συνέβη με τον πατέρα της Ελπίδας», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Στη συνέχεια, η συνεργάτιδά της ανέλυσε τι έγινε με τις δηλώσεις του και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, τότε, τόνισε: «Ο άνθρωπος αυτός είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε και ο Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του παιδιού του. Άρχισαν λοιπόν να τον εξυβρίζουν, δεν θα μεταφέρουμε και αυτά που του έγραψαν, αλλά μιλάμε για αιχρούς φασίστες, χυδαίους, ακραίους είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη. Είναι ντροπή τους, μιλάμε για αλήτες!».