Η «βόμβα» που έριξε η Σκορδά: «Θα κάνω πρωινό με τον Αρναούτογλου» (VIDEO)

Η Φαίη Σκορδά για τον 53χρονο στον Κολωνό: Ντρέπομαι που τον προστατεύω αυτόν τον άνθρωπο στη δική μου εκπομπή (VIDEO)

Τι είπε η Φαίη Σκορδά

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τηλεοπτικό του μέλλον σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Πρωινό Μας». Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της εξέφρασαν την άποψή τους για το ενδεχόμενο της επιστροφής του παρουσιαστή στην πρωινή ζώνη μετά από 14 χρόνια.

«Είναι πρώτη φορά που ακούμε τον Γρηγόρη να μιλάει τόσο έντονα και τόσο αναλυτικά για μια ιδέα πρωινή στην τηλεόραση» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ όσον αφορά τα σχόλια του Σπύρου Παπαδόπουλου προς το πρόσωπό του η τηλεκριτικός σημειώνει: «Ήταν άκομψο. Ο Γρηγόρης υπερασπίζεται τη δουλειά του και με αποδεικτικά στοιχεία».




 

«Όταν ο κόσμος αποδέχεται μία εκπομπή και την κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είναι παρουσιαστής και όχι ένα παιδί που τώρα ξεκινάει, πού πάει το σχόλιο του Σπύρου Παπαδόπουλου;», ανέφερε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Κι εμένα μου αρέσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος κι έχει τη δική του ιστορία αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Σχετικά με το πρωινό, επειδή το έχω συζητήσει μαζί του, εγώ θα κάνω πρωινό με τον Γρηγόρη. Και το έχουμε συζητήσει αυτό» είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά, κλείνοντας το θέμα. «Τι να σε κάνω που δεν έχεις χρόνο, Ελεάνα μου; Δεν έχεις χρόνο να σου αναλύσω τις λεπτομέρειες» είπε χαριτολογώντας στην αρχισυντάκτριά της και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.