Γιώργος Λιάγκας: Η πρόταση που έχει δεχθεί από τον ΑΝΤ1 – To δυνατό «χαρτί» για τις εκλογές; (VIDEO

Εξοργίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο ομοφυλόφιλος είναι ο κακός, κι εσύ που βίαζες ένα 12χρονο κοριτσάκι είσαι ο καλός;» (VIDEO)

Η πρόταση που έχει δεχθεί από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε το πρωί της Τρίτης (14/2) στο «Πρωινό» πως ο ΑΝΤ1 του είχε κάνει πρόταση, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στον αέρα του «MEGA Καλημέρα», όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον παρουσιαστή.




 

«Έμαθα ποια είναι η πρόταση που έχει γίνει στον Γιώργο Λιάγκα και θα περιμένω την επιβεβαίωσή του«», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση, και όχι μόνο μία, γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή πολιτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε για τις μετακινήσεις της ώρας: «Έκανα και την έρευνά μου σχετικά με τις μετακινήσεις της ώρας, όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στον ΑΝΤ1 και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο».

«Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή είναι παράλληλα με το «Πρωινό». Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κάνει κάτι άλλο. Ίσα ίσα που τον έφεραν άρον άρον για να τον έχουν σε καθημερινή παρουσία», κατέληξε η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα».