MasterChef 7: Στο αποψινό επεισόδιο εκτυλίσσεται μια δυνατή μαγειρική μονομαχία

MasterChef 7: Οι μεγάλες αλλαγές του φετινού διαγωνισμού - Άφωνοι οι παίκτες

Τι θα δούμε σήμερα

O Σταύρος Παπαδόπουλος πήρε και πάλι θέση στην κουζίνα του MasterChef 2023, αφού ήταν αυτός που αναπλήρωσε το κενό, που δημιούργησε η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη,

Η απόφαση της Μαρίας Ματσούκαρου να αφαιρέσει υλικά από τα κουτιά του Άγγελου Τσιγκάκου και του Νίκου Κοντού, φαίνεται ότι τους δυσκόλεψε αρκετά και μαζί με τον Νικήτα Φιλιππάκη και τον Βαγγέλη Φυλακτάκη, είναι οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται απόψε (Τρίτη 14/2) να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef 2023.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης έχουν για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση της μαγειρικής μονομαχίας, που ακολουθεί, αντιγράφοντας όσο πιο πιστά μπορούν το ζητούμενο πιάτο.

Η δοκιμασία, ωστόσο, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα, που συμβαίνουν στην κουζίνα. Άλλωστε, η Δοκιμασία Αποχώρησης απαιτεί, εκτός από μεθοδικότητα και μαγειρική αντίληψη, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Για κάποιους το πιάτο αντιγραφής ήταν τελικά πολύ δύσκολο για να το φέρουν εις πέρας. Θα μπορέσει ο διαγωνιζόμενος με τη χαμηλότερη βαθμολογία να ανακάμψει μετά από τη βαριά κριτική και να αντιμετωπίσει τον παίκτη από το MasterChef 3, που διεκδικεί την είσοδο του στο διαγωνισμό;

Ο μάγειρας, που διεκδικεί την είσοδο του στο MasterChef 2023, θέλει πολύ να επιστρέψει, αφού πιστεύει ότι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Το ίδιο όμως νιώθει και ο διαγωνιζόμενος που καλείται να τον αντιμετωπίσει, αφού δεν θέλει να κλείσει τόσο σύντομα την πόρτα της κουζίνας του MasterChef.

Μια δυνατή μαγειρική μονομαχία εκτυλίσσεται και για πρώτη φορά κάποιοι από τον εξώστη φαίνεται να προτιμούν την είσοδο νέου παίκτη και όχι την παραμονή του συμπαίκτη τους. Ποιος όμως θα καταφέρει να υπερτερήσει;
Και ποια θα είναι τελική η αντίδραση των υπολοίπων όταν θα κάνει την εμφάνιση του στο σπίτι του MasterChef 2023;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!