Ρεπόρτερ του Star έκανε «ντου» σε σύνδεση του Alpha (VIDEO)

Ρεπόρτερ του Star έκανε «ντου» σε σύνδεση του Alpha (VIDEO)

Διακαναλικός αχταρμάς

Ένας… διακαναλικός αχταρμάς σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, καθώς ένας ρεπόρτερ του Star βρέθηκε να μιλά στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha.

Αντιμέτωπος με μία διακαναλική… συνάντηση βρέθηκε νωρίτερα μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης.

Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τα διόδια Αφιδνών, ο ρεπόρτερ του Alpha, Νίκος Μισίρης, κάλυπτε το θέμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» με τις πρώτες χιονοπτώσεις να κάνουν ήδη δύσκολη την κίνηση στους δρόμους.




 

Την ώρα που ο ρεπόρτερ του Alpha προσπαθούσε να συνομιλήσει με διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι επιχειρούσαν να τοποθετήσουν τις αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους, έκανε την εμφάνισή του ο Βαγγέλης Γκούμας.

«Εκεί δεξιά είναι ο κύριος Γκούμας, ο συνάδελφος από το Star; Ρώτησέ τον, ξέρει να βάζει αλυσίδες;» είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Μάνεσης στον Νίκο Μισίρη, με τον δημοσιογράφο του Star να μιλάει στην κάμερα της εκπομπής.

«Ξέρω, ξέρω. Έκατσα, όταν ήταν ακόμη καλός ο καιρός, και έμαθα. Χιονοκουβέρτες μάλλον όχι χιονοαλυσίδες» απάντησε ο Βαγγέλης Γκούμας.

«Πες του, έχει και ομπρέλα βλέπω, αν μπορεί με τα 9 μποφόρ να την ανοίξει» πρόσθεσε με χιούμορ ο Νίκος Μάνεσης και προχώρησε στη θεματολόγια της εκπομπής.