Οργισμένη η Ναταλία Γερμανού: «Αν μας βλέπει αυτή η κυρία, μην μας ξαναδείτε, δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» (VIDEO)

Οργισμένη η Ναταλία Γερμανού: «Αν μας βλέπει αυτή η κυρία, μην μας ξαναδείτε, δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» (VIDEO)

Μετά το ρατσιστικό συμβάν με τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη

Το περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς που δέχθηκε ο Λευτέρης Κοκογιανάκης, ο οποίος έγινε γνωστός ως «Ντόντο» από την σειρά, Κομάντα και Δράκοι, σχολίασε δηκτικά η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, που πάντα παίρνει θέση για κοινωνικά ζητήματα, εξέφρασε την οργή της για το συμβάν, καλώντας την γυναίκα που έκανε την επίθεση στον νεαρό να μην παρακολουθεί την εκπομπή της, σε περίπτωση που είναι τηλεθεάτρια.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι. Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου στο βιβλιοπωλείο, στο θέατρο, στο σινεμά. Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα.

Μη μας ξαναδείτε. Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό μόνο» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, ο οποίος δήλωσε ότι αισθάνθηκε άβολα και στεναχωρήθηκε.

«Δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, και για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δε κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι απλά όπως μου είπε και μια φίλοι μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του» είπε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Βίντεο: Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στην Ναταλία Γερμανού