Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μπο: Μου κάνει εντύπωση η στάση του, βλέπεις το τρέιλερ και βγαίνεις σε εκπομπή; (VIDEO)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της Έλενας Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Δημιουργήθηκαν απορίες στην παρουσιάστρια

Απορίες δημιούργησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η παρουσία του Μπο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, μετά το πλάνο-φωτιά της Καρολίνας και του Μάριου.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο το σκηνικό να είναι στημένο, αλλά και την στάση του ράπερ.

«Αν είναι στημένο είναι τραγικό, γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο είναι πάλι τραγικό. Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις λέγοντας ” την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είναι μαζί δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος που έχεις κλείσει; Από την μια είναι η συνέπεια σε αυτός που έχει κλείσει αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.