Παγιδευμένοι: Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα ανατρέπει τη σχέση τους

Παγιδευμένοι: Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα ανατρέπει τη σχέση τους

Επιστρέφουν με συγκλονιστικά επεισόδια

Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος.

Κάθε φορά, όλα ξεκινούν από την αρχή… Η ανατρεπτική ιστορία, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ για την καταιγιστική πλοκή της, έρχεται με ακόμα περισσότερες αλήθειες, ακόμα περισσότερα διλήμματα, ακόμα περισσότερα λάθη.

Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα… Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν, με νέα καθηλωτικά επεισόδια, από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00 και θα κόψουν την ανάσα μας.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε απόψε 

Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει.

Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου, σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;