Μαύρο Ρόδο-spoiler: Ο Βίκος εισβάλλει οπλισμένος στο μαγαζί του Θέμη

Μαύρο Ρόδο-spoiler: Ο Βίκος εισβάλλει οπλισμένος στο μαγαζί του Θέμη

Όλες οι εξελίξεις

Το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει με την δολοφονία της Αγγελικής να προκαλεί ντόμινο εξελίξεων.

Λίγες ημέρες πριν τα νέα επεισόδια, το περιοδικό Τηλέραμα αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε.

O εκτελεστής του Βίκου δολοφόνησε άθελά του την Αγγελική και οι ζωές όλων ποτέ δεν θα είναι οι ίδιες… Ο Θέμης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει, τον θάνατο της γυναίκας που αγαπά, της μητέρας των παιδιών του… Μπροστά στο άψυχο σώμα της λυγίζει και για πρώτη φορά δείχνει τόσο ευάλωτος. Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση είναι και ο Βίκος, που δεν αντέχει το βάρος των ενοχών…

Σε απόγνωση βρίσκεται και ο Πέτρος, που ζητά εξηγήσεις από τον πατέρα του για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ, από την άλλη, καλείται για κατάθεση, ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο. Η Πολυξένη ζητά από τον Θέμη να είναι προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο μοναστήρι. Οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητά τη βοήθεια του Γιώργου σε σχέση με τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Στην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο της γυναίκας του, ο Θέμης θα βρει έναν αναπάντεχο σύμμαχο.

Αβάσταχτος πόνος

Στην κηδεία της Αγγελικής κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο, αφού η νεαρή μοναχή τού συμπαραστέκεται. Η εμφάνιση του Βίκου όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία και θα βγάλει ξανά την κατάσταση εκτός ορίων.

Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια… εκρηκτική συζήτηση. Αυτό που θα της ζητήσει θα την αφήσει άφωνη. Στο μαγαζί, ο Λουκάς κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος όμως εισβάλλει αναπάντεχα στον χώρο, οπλισμένος και μεθυσμένος. Σύντομα στη ζωή του μπαίνει ξανά μια γυναίκα από το παρελθόν…

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα και έρχονται πιο κοντά. Ο Γεράσιμος όμως καταφθάνει με άγριες διαθέσεις. Γεμάτος ζήλια, τους κάνει σκηνή και απαιτεί η Ελισάβετ να επιστρέψει άμεσα στη μονή. Τα πνεύματα μεταξύ του Παράσχου και του Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό.

Η ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Θέμη για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να τη συναντήσει για να μιλήσουν. Στο μεταξύ, ο εκτελεστής της Αγγελικής σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, καθώς όλοι τον κυνηγούν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Πηγή: Τηλέραμα