Αποκάλυψη Καινούργιου: «Η διοίκηση του Open ήθελε να τη διώξει»

Αποκάλυψη Καινούργιου: «Η διοίκηση του Open ήθελε να τη διώξει»

Tι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για ένα περιστατικό που είχε συμβεί όταν η ίδια βρισκόταν στο Open κι ο σταθμός ήθελε να σταματήσει συνεργάτιδα της εκπομπής της.

«Θέλετε να πω κάτι για πρώτη φορά για κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν; Ήμασταν στο Open, δεν θα πω το πρόσωπο. Από τη διοίκηση του σταθμού είχε θέμα με ένα πρόσωπο. Ήταν παλιά στην εκπομπή μας. Θεωρούσε ότι δεν αντιπροσωπεύει το ύφος της εκπομπής και του καναλιού κι ότι παίρνει πολλά χρήματα. Μια κυρία. Ήθελε να τη διώξει η δοίκηση κι ο Θέμης κι εγώ πήγαμε πάνω κι ούτε που το διαπραγματευτήκαμε, ότι δεν γίνεται μια γυναίκα στα μέσα της σεζόν, ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του και δεύτερο ότι θα κάνει κακό και στο κύρος της εκπομπής.

Θα νομίζουν όλοι ότι εγώ κι ο Θέμης θα αφήσουμε έναν άνθρωπο χωρίς δουλειά, οπότε η διοίκηση είπε έχετε όλα τα δίκια επάνω σας και παρέμεινε. Μάλιστα είχα πει αν φύγει, θα φύγω κι εγώ. Είχαμε κάνει ολόκληρη φασαρία. Αυτό το πρόσωπο τώρα βρίζει κι εμένα και τον Θέμη. Δεν έχει να κάνει. Δεν νοείται κάποιοι επειδή δεν ήθελαν -επειδή δεν μας αρέσει το προφίλ της- τι σημαίνει; Είναι μια γυναίκα που εργάζεται στην εκπομπή και προσφέρει έργο» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου σε έντονο ύφος.