Φωτεινή Παπαθεοδώρου για το «Μαύρο Ρόδο»: «Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι πάντα οι πιο ελκυστικοί»

Μαύρο Ρόδο: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια -Ένας απαγορευμένος έρωτας ξεκινά (VIDEO)

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή;

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο», έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, χωρίς το ράσο, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Για το πώς προέκυψε ο ρόλος της στη δραματική σειρά του MEGA, ο πρώτος της στην ελληνική τηλεόραση, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ανέφερε: «Έκανα για πολλά χρόνια διάφορα δοκιμαστικά. Όταν προέκυψε το “Μαύρο Ρόδο”, μου προτάθηκε ο ρόλος της Ελισάβετ. Ήρθα στην Αθήνα και έκανα πολλά δοκιμαστικά μέχρι να κλείσει ο ρόλος. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος της Ελισάβετ. Διαφέρει πολύ από την δική μου ζωή και ήταν πρόκληση για μένα».

Παραδέχτηκε ότι «οι απαγορευμένοι έρωτες είναι πάντα οι πιο ελκυστικοί». Από τις συζητήσεις της με την Ελένη Καπλάνη, που έχει γράψει το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά, η ηθοποιός έμαθε ότι είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία. Για το παρασκήνιο των γυρισμάτων, αποκάλυψε: «Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ στη σειρά. Υπήρχαν μέρες στα γυρίσματα που σε όλες τις σκηνές έκλαιγε. Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα ήταν όταν η Ελισάβετ έπρεπε να τρέξει στο μοναστήρι και να προσευχηθεί στον Άι Γιώργη».