Οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν – Κυκλοφόρησε το νέο teaser (VIDEO)

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος για φέτος -Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ο Κανάκης

Δείτε το teaser των Ράδιο Αρβύλα

Η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» το έχει καταστήσει παράδοση. Πρώτη λέει «καλό καλοκαίρι» στο τηλεοπτικό κοινό και τελευταία ξεκινά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κάπως έτσι θα συμβεί και τη φετινή περίοδο από τη συχνότητα του ANT1, όπου και επέστρεψε ο Αντώνης Κανάκης έπειτα από αλλαγή δύο διαδοχικών τηλεοπτικών στεγών. Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα βγει στον αέρα του σταθμού εκεί κατά το Νοέμβριο, παίρνοντας τη θέση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» καθημερινά στις 20.00 το βράδυ, ενώ πιθανολογούμε πως πακέτο θα δούμε και το Βινύλιο.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» αποχαιρέτισαν την περασμένη σεζόν από τα μέσα Απριλίου, θέλοντας έτσι να ξορκίσουν το «κακό» των αποκαλύψεων για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έκτοτε βρίσκεται αντιμέτωπος με σειρά βαριών κατηγοριών για revenge porn.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες τους είχαν κάνει πρεμιέρα με την αυγή του 2022, μετά τις αποκαλύψεις, όρθιοι και με ένα σκετσάκι που υπερτόνιζε τον αριθμό τρία, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να εξαλείψουν την ύπαρξητου τέταρτου της παρέας στο Ράδιο Αρβύλα.

Πέραν τούτου βέβαια, οι Θεσσαλονικείς δεν ανέφεραν τότε το παραμικρό για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.