Οι 100: Ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται τον Ηρακλή Τσουζίνοβ και την Κρυσταλλία

Οι 100: Ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται τον Ηρακλή Τσουζίνοβ και την Κρυσταλλία

Ένα ακόμη επεισόδιο με πολύ γέλιο

Κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 24:00 έρχονται οι «100». Έχει κάνει αίσθηση, έχει πολλές ερωτήσεις, κάνει φοβερές αποκαλύψεις , τους κάνει όλους να «κλαίνε» από τα γέλια και κάνει τη late night ζώνη άνω – κάτω!

Οι «100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, επέστρεψε στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον πολυτάλαντο, αγαπημένο stand up comedian και σεναριογράφο, Λάμπρο Φισφή, ο οποίος υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities.

Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Απόψε, Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 24:00, καλεσμένοι είναι ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοβ και η τραγουδίστρια Κρυσταλλία, με captain τον Ζήση Ρούμπο!

  • Πόσοι από τους 100 έχουν πει ψέματα σε κάποιον ότι δεν θα βγουν και όταν βγήκαν τον πέτυχαν έξω ;
  • Πόσοι από τους 100 έχουν συναρμολογήσει κάποιο έπιπλο και στο τέλος περίσσεψε κάποιοι εξάρτημα ή κομμάτι;
  • Πόσοι από τους 100 όταν πρέπει να κάνουν μια μαθηματική πράξη χρησιμοποιούν τα δάχτυλα ;
  • Πόσοι από τους 100 σιγοψιθυρίζουν κάτι μετά από καυγά και όταν τους ρωτούν τι είπες λένε τίποτα;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι 100 και θα πάρουμε απίθανες απαντήσεις! Τελικά τι λένε οι αριθμοί για εμάς; Πόσα εκπληκτικά πράγματα θα ανακαλύψουμε; Όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία
να μάθει!

Δείτε εδώ το τρέιλερ της Κυριακής 2/10: