Οι «100» επιστρέφουν στο STAR -Οι δύο απίθανοι καλεσμένοι

Οι «100» επιστρέφουν στο STAR -Οι δύο απίθανοι καλεσμένοι

Μια εκπομπή με πολύ χιούμορ

Έκανε αίσθηση, πολλές ερωτήσεις, φοβερές αποκαλύψεις, τους έκανε όλους να «κλαίνε» από τα γέλια και τη late night ζώνη άνω – κάτω!

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, το διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, επιστρέφει τη νέα σεζόν 2022 – 2023 και κάνει πρεμιέρα στο Star, απόψε, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 24:00!

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 24:00! Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Παρουσιαστής ο πολυτάλαντος, αγαπημένος stand up comedian και σεναριογράφος, Λάμπρος Φισφής, ο οποίος υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς είναι σταθερά στο πλατό, και είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο «Οι 100», captain μας είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 24:00, καλεσμένοι είναι ο chef και κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη με captain τον Ζήση Ρούμπο!

Βίντεο: Οι 100 απόψε στο Star