Κατερίνα Καραβάτου: Οδεύει προς την ΕΡΤ σε ρόλο-έκπληξη;

Κατερίνα Καραβάτου: Οδεύει προς την ΕΡΤ σε ρόλο-έκπληξη;

Το δημοσίευμα της Real Life

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Mega στις αρχές του καλοκαιριού και το τηλεοπτικό της μέλλον παρέμενε θολό, καθώς η εκπομπή της δεν ανανεώθηκε για τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια, όπως φαίνεται θα ανηφορήσει προς το Ραδιομέγαρο, καθώς σύμφωνα με την Real Life, η διοίκηση της ΕΡΤ ετοιμάζει ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου έπεσε στο τραπέζι για το «Πες τη λέξη» που αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα στις 19:00 το απόγευμα κάθε Σάββατο και Κυριακή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης ένα από τα ονόματα που έχουν ρίξει στο τραπέζι προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης είναι εκείνο της Κατερίνας Καραβάτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, σύμφωνα με την Real, ενώ αρκετές πιθανότητες έπειτα από θετικές εισηγήσεις εντός ΕΡΤ, έχει και ένας άνδρας ηθοποιός, με τις τελικές αποφάσεις να γίνονται γνωστές σε λίγες ημέρες.