Σασμός: Ο Μανώλης χωρίζει με την Κλαίρη

Σασμός: Ο Μανώλης χωρίζει με την Κλαίρη

Ένα ακόμη spoiler

 

Ένα από τα πρόσωπα που καθορίζουν τις εξελίξεις στον Σασμό είναι ο Μανώλης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΜΥTV» για τον Σασμό, η νέα σεζόν βρίσκει τον Μανώλη να είναι σοκαρισμένος από την εικόνα του Αγγέλου να κείτεται νεκρός μέσα στο σπίτι του λουσμένος στο αίμα. Αδυνατεί να καταλάβει ποιος σκότωσε τον γιατρό και κυρίως για ποιον λόγο. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί πως με την αποκάλυψη που έκανε ίσως οδήγησε τον Άγγελο στο θάνατο και τρελαίνεται. Ο νεαρός ενώνει τα κομμάτια του παζλ και πνίγεται από τύψεις και ενοχές.

Τόσο η Κλαίρη όσο και η Θοδώρα προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει αλλά το τοπίο δεν γίνεται ξεκάθαρο. Ο Μανώλης αλλάζει και πάλι συμπεριφορά προκαλώντας στους δικούς του ανθρώπους μεγάλη ανησυχία.

Είναι σίγουρος ότι ο Άγγελος αποκάλυψε στο Μαθιό πως γνωρίζει την αλήθεια κι εκείνος, για να του κλείσει το στόμα, τον σκότωσε. Η Κλαίρη προσπαθεί να τον στηρίξει, αλλά εκείνος τη διώχνει. Όπως θα δούμε η σχέση του ζευγαριού θα φτάσει κάπως έτσι στον χωρισμό και η Κλαίρη θα φύγει.