Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία καταρρέει μετά τη φυλάκιση της Αθηνάς -Τι θα δούμε στον νέο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία καταρρέει μετά τη φυλάκιση της Αθηνάς -Τι θα δούμε στον νέο κύκλο

Μετά τη σύλληψη

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στον νέο κύκλο της Γης της Ελιάς.

Τραγική φιγούρα θα είναι η Μαρία, ο ρόλος που υποδύεται η Μάρω Κοντού.

Σύμφωνα με την On Time, η ψυχολογική πίεση που θα δεχτεί η γυναίκα θα είναι τεράστια μετά τη σύλληψη της κόρης της, Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου), ως βασική ύποπτη για το φόνο του Δημήτρη (Σπύρος Νικολαΐδης). Ο πόνος της για το παιδί της θα της προκαλέσει νέα προβλήματα υγείας, τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, για να καταφέρει να επιβιώσει.

Μόλις μάθει από τη Μαργαρίτα (Λυδία Κονδιόρδου) πως η κόρης της φυλακίστηκε θα καταρρεύσει ψυχολογικά. Δεν ήθελε ποτέ να δει το παιδί της πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Πίεση όμως θα δεχτεί και από την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου). Η υπόθεση της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής θα την προβληματίσει αρκετά. Η Αντιγόνη βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση και αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Όλες αυτές οι καταστάσεις θα οδηγήσουν τη Μαρία σε σοβαρές περιπέτειες. Η Μαργαρίτα θα κάνει τα πάντα για την βοηθήσει να παραμείνει όρθια και δυνατή.. Και μαζί με όλα αυτά, ένα ακόμη τραγικό μυστικό από το παρελθόν θα έρθει σύντομα στο φως ανατρέποντας και πάλι τις ζωές όλων.