Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη συζητά με την Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Η ατάκα όλο νόημα εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον (ΦΩΤΟ)

Το ρεπορτάζ του ON TIME

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν και η Φαίη Σκορδά είναι ένας από τους ανθρώπους που στήνει την εκπομπή της.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινώσει το επόμενό της βήμα, ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται να οδεύει προς τον ΣΚΑΙ, αναζητώντας πρόσωπα για τη νέα της εκπομπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Οn Time», η Ελένη Φωτοπούλου που πριν από πολλά χρόνια είχαμε δει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είναι το νέο πρόσωπο που συζητά με τον ΣΚΑΙ για να ενταχθεί στη νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά.

Η γνωστή δημοσιογράφος που απέχει εδώ και αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα από επιλογή, παρά τις προτάσεις που είχε κατά καιρούς, όπως όλα δείχνουν είναι ένα βήμα πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, με τις οριστικές συμφωνίες και τις τελικές υπογραφές να πέφτουν τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως αν τελικά η Ελένη Φωτοπούλου κάνει την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από χρόνια απουσίας μέσα από τον ΣΚΑΙ θα βρεθεί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με τον σύζυγό της, Άκη Παυλόπουλο, ο οποίος από το φθινόπωρο θα καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, μιας και από τα μέσα της σεζόν έχει υποβάλει την παραίτησή του από το ΟΡΕΝ.