Στούντιο 4: Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν -Πληροφορίες ότι «μετακομίζουν» στην πρωινή ζώνη

Στούντιο 4: Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν -Πληροφορίες ότι «μετακομίζουν» στην πρωινή ζώνη

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος

 

Το Στούντιο 4 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ΕΡΤ1, με το πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο να κεντρίζει τους τηλεθεατές.

Φυσικά, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος πήραν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι το Στούντιο 4 θα αυξήσει τη διάρκεια της κατά μια ώρα, δηλαδή θα γίνει τρίωρη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε στην Super Κατερίνα ότι οι δύο παρουσιαστές είναι σύμφωνοι με την τρίωρη διάρκεια της εκπομπής τους, ενώ ρωτήθηκαν από την διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης και για πιθανή μετακίνηση τους στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ2.

«Γνωρίζω ότι όταν έγινε το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν, τους είπαν να κάνουν τρίωρη εκπομπή, με την Νάνσυ και τον Θανάση να λένε ναι. Μετά τους ρώτησαν και για την πρωινή εκδοχή της εκπομπής, με τους ίδιους να δίνουν την θετική τους απάντηση. Ο τελικός σχεδιασμός δεν έχει γίνει και παίζουν ρόλο και οι πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο εκλογών», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.