Χαμός με τη γκάφα του ΣΚΑΪ: Την ώρα του Survivor ενημέρωνε ότι υπάρχουν πέντε νεκροί από την κακοκαιρία στην Χαλκιδική! – Ζήτησε συγγνώμη

Χαμός με τη γκάφα του ΣΚΑΪ: Την ώρα του Survivor ενημέρωνε ότι υπάρχουν πέντε νεκροί από την κακοκαιρία στην Χαλκιδική! - Ζήτησε συγγνώμη

Χαμός με το λάθος του ΣΚΑΪ - «Είδε» πέντε νεκρούς από την κακοκαιρία στην Χαλκιδική

Σοκ έπαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, καθώς την ώρα που έβλεπαν Survivor ενημερώθηκαν για πέντε νεκρούς από την κακοκαιρία στην Χαλκιδική.

Η είδηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής -και όχι μόνο- και τελικά αποδείχθηκε -ευτυχώς- πως επρόκειτο για λάθος. Το κανάλι διόρθωσε άμεσα το λάθος, όμως έγινε μεγάλος ντόρος στα social media μετά από αυτή τη γκάφα.

Η συγγνώμη του ΣΚΑΪ για το λάθος

Οι άνθρωποι του καναλιού που αντιλήφθηκαν αμέσως το λάθος για το μήνυμα που έμεινε στις οθόνες για λίγα δευτερόλεπτα, ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με είδηση που αναρτήθηκε στο skai.gr το οποίο ανέφερε:

«O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση».