Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro»: Πότε κάνει πρεμιέρα

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro»: Πότε κάνει πρεμιέρα

Η σειρά - φαινόμενο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η δεύτερη σεζόν της πρωτοποριακής σειράς του MEGA, που χάραξε το δικό της στίγμα στην τηλεοπτική ιστορία και έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να προβληθεί παγκοσμίως στο Netflix, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα. Η σειρά κατάφερε να βρίσκεται στο Top 10 των ξένων σειρών σε 18 χώρες.

Τα νέα επεισόδια της καταξιωμένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα για κυκλοφορία. Η πρεμιέρα του «Maestro» είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαΐου στο MEGA, με ταυτόχρονη παγκόσμια διάθεση μέσω της πλατφόρμας Netflix.

Εκτεινόμενη σε έξι επεισόδια, η δεύτερη σεζόν προσκαλεί τους θεατές να ταξιδέψουν για άλλη μια φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών. Ωστόσο, κάτω από τη γαλήνια επιφάνειά της κρύβονται πολλά ένοχα μυστικά. Το αφηγηματικό ταξίδι του «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, που θα περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια και αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2024 τόσο στο MEGA όσο και στο Netflix.

Η δυνατή πλοκή της, οι εξαιρετικές ερμηνείες και η σαγηνευτική οπτική της τοποθέτησαν με επιτυχία την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας, αναδεικνύοντας την παγκόσμια γλώσσα της ποιοτικής αφήγησης και της κινηματογραφικής ομορφιάς.

Πρωταγωνιστούν

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη. Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.