Κωνσταντίνος Βασάλος: Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό να αναλύουμε αν θα πρέπει να έχω γνώμη και να την εκφράζω

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό να αναλύουμε αν θα πρέπει να έχω γνώμη και να την εκφράζω

«Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω;» πρόσθεσε

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τις συζητήσεις που προέκυψαν, μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τους τηλεπαρουσιαστές.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι αναφέρθηκε αρχικά, στον Κώστα Τσουρό.

«Μόνο από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη; Από όλες έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Δεν κατάλαβα. Τηλεθεατής δεν είμαι; Δεν με στενοχώρησαν τα σχόλια που δέχτηκα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ξέρω πού “κολυμπάω”. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θα πρέπει να συζητάμε αν θα έχω γνώμη ή όχι. Είναι αστείο να συζητάμε πόσα χρόνια πρέπει να δουλεύει κάποιος στην τηλεόραση για να έχει γνώμη για τους ανθρώπους της».

Όσο για τα σχόλια που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπέρ του, είπε: «Έπραξε το λογικό, την ευχαριστώ που με υποστήριξε. Δημοκρατία δεν έχουμε; Δεν μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του;».

Απαντώντας στις δηλώσεις του Δημητρη Παπανώτα, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι κάνω κακές παρέες, είναι συγκεκριμένες και λίγες. Εάν εννοούμε τον Fipster ως “κακή παρέα”, έχω να πω ότι είναι ο καλύτερός μου φίλος. Η τηλεόραση όντως μπορεί να σε κάψει, αν κι εσύ όμως βγάλεις το σπίρτο».

Τέλος, τόνισε: «Δεν με έχει στενοχωρήσει το θέμα, απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καθόμαστε κι αναλύουμε αν θα πρέπει να έχω γνώμη κι άποψη κι αν θα πρέπει να την εκφράζω. Δηλαδή, αν υπάρχει αυτή η ελευθερία. Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό αυτό».