“Dog boyfriends”: Μήπως σε έχει κάνει το “σκυλάκι” της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

"Dog boyfriends": Μήπως σε έχει κάνει το "σκυλάκι" της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

Εσύ τι σύντροφος είσαι: Τύπου Golden Retriever ή Rottweiler;

Γράφει η Έλενα Φάκου

Ο σκύλος είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και παρόλο που αυτός είναι ένας κοινός παρονομαστής για όλα τα σκυλιά, η κάθε ράτσα διαθέτει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να διακρίνει κανείς μετά από μια σχετική έρευνα. Οι ειδικοί σχέσεων, έχουν συνδυάσει τους χαρακτήρες πέντε φυλών σκύλων με τους αντίστοιχους τύπους συντρόφων δεδομένου του πως αυτοί συμπεριφέρονται στη σύντροφό τους. ‘Ετσι έχουμε πέντε είδη συντρόφων που ανάλογα με τη συμπεριφορά τους στη σχέση κατηγοριοποιούνται σε: Golden Retriever, Rottweiler, Doberman, German Shepherd και BorzoiMάλιστα, έμπνευση για να γίνει πολύ γνωστή αυτή η κατηγοριοποίηση των ανδρών σε ράτσες σκύλων αποτέλεσε ο σύντροφος της pop star Taylor Swift, αθλητής του NFL, Travis Kelce, o οποίος ανήκει σύμφωνα με τη σχεσική συμπεριφορά του στην κατηγορία των υπέροχων Golden Retriever

Ο συσχετισμός αυτός δεν είναι καθόλου υποτιμητικός για τους άνδρες, το αντίθετο μάλιστα. Τα σκυλιά έχουν μεγάλη ενσυναίσθηση, ανεπτυγμένο αίσθημα της αξίας της οικογένειας, αγαπούν ολοκληρωτικά και είναι από τα πιο πιστά πλάσματα στη φύση. Όλα αυτά τα στοιχεία μόνο θετικό κάνουν το συσχετισμό της συμπεριφοράς ενός σκύλου και ενός άνδρα. Μάλιστα όσο περισσότερο ταιριάζει ο τρόπος που αγαπάει ένας άνδρας τη σύντροφό του με τον τρόπο που αγαπάει ένας σκύλος τον άνθρωπό του, δείχνει πως τόσο πιο πολύ η σχέση αυτή είναι ουσιαστική, βαθιά και ανιδιοτελής. Κι αν όλα τα παραπάνω δεν σας έπεισαν, σε τελευταία ανάλυση, δείτε το τουλάχιστον με λίγο χιούμορ.

"Dog boyfriends": Μήπως σε έχει κάνει το "σκυλάκι" της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

Πάμε λοιπόν να δούμε, τι σημαίνει να ανήκει κάποιος άνδρας σε κάθε μία από αυτές τις πέντε ράτσες σκύλων ανάλογα με τη σχεσική του συμπεριφορά κάτι που μάλιστα έχει γίνει και αρκετά δημοφιλές μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok με πολλά σχετικά βίντεο:

Το Tik Tok ορίζει το Golden Retriever boyfriend ως έναν άνθρωπο που είναι έμπιστος και ευγενικός, χωρίς ντροπή για τα συναισθήματά του και, αν και λίγο αφελής,  είναι γεμάτος αισιοδοξία και θετικότητα και μπορεί να μπει στις καρδιές όλων όσων τον περιβάλλουν. Είναι ο σύντροφος που ψάχνει ανήσυχος τη γυναίκα του στο τηλέφωνο, που την ποθεί πάντα όταν τη βλέπει, αυτός που ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι στο άλλο του μισό, αλλά και αυτός βρίσκεται σε συνεχή διέγερση, ικανή για να τρελάνει το άλλο του μισό. Αν λοιπόν είσαι ένας χαρούμενος και ευτυχισμένος τύπος που βγάζει το καλύτερο από κάθε άσχημη κατάσταση, είσαι ένας Golden Retriever boyfriend. Έχεις πολλά συναισθήματα και δεν φοβάσαι να τα εκφράσεις. Είσαι υπερπροστατευτικός, αλλά και σταθερός σαν βράχος.

Αν εμφανισιακά δείχνεις σκληρός και μισείς τους πάντες εκτός από τη σύντροφό σας, είσαι Rottweiler boyfriend. Οι άνθρωποι σε ενοχλούν και είσαι αναπόφευκτα απόμακρος σε κοινωνικές περιστάσεις. Είναι θαύμα που κατάφερες να αποκτήσεις στενό δέσιμο με ένα πρόσωπο στη ζωή σου, τη σύντροφό σου, αλλά το κατάφερες και μόνο μαζί της βγάζεις το μάτσο προσωπείο σου. Κατά βάθος, είσαι γλυκός και έχεις όμορφα και τρυφερά στοιχεία στο χαρακτήρα σου, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να το μαντέψει και αυτό σε βολεύει πολύ, καθώς διατηρείς το άγριο προφίλ που εκπέμπεις που σε κάνει να φαίνεσαι πραγματικά σαν κάποιος που δαγκώνει αν πλησιάσουν το άλλο του μισό.

"Dog boyfriends": Μήπως σε έχει κάνει το "σκυλάκι" της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

Αν πιστεύεις ότι ο σύντροφος πρέπει να είναι πρωτίστως προστάτης, τότε είσαι Doberman boyfriend. Είσαι δυνατός και σιωπηλός, γιατί κάθε φορά που είσαι με τη σύντροφό σου, είσαι ταυτόχρονα σε επιφυλακή για πιθανές απειλές. Εκπέμπεις μια ειλικρινά απωθητική αύρα όταν είσαι έξω σε δημόσιο χώρο μαζί της. Ουσιαστικά είναι σαν η σύντροφός σου να βγαίνει έξω με σωματοφύλακα και όχι με το ταίρι της. Της είσαι πιστός και αφοσιωμένος ενώ ταυτόχρονα είσαι καχύποπτος με τους άλλους καθώς ξέρεις ότι οι αρκετοί άνθρωποι είναι διπρόσωποι. Δεν αφήνεις περιθώρια για να γίνει μια στραβή στη σχέση σας, είσαι μεθοδικός και προσεκτικός με όσα λες και κάνεις.

Αν βλέπεις λίγο από τον εαυτό σου στο Doberman boyfriend, αλλά υποστηρίζεις  ότι είσαι πολύ καλύτερος από αυτόν τον χαρακτηρισμό, μπορεί να είσαι German Shepherd  boyfriend. Είσαι γλυκός και πιστός και τα πας καλά με όλους τους φίλους της συντρόφου σου αλλά μια λάθος κίνηση αρκεί και όλη σου η συμπεριφορά αλλάζει. Μπορεί να γίνεις επιθετικός όταν χρειάζεται προστασία, και στη συνέχεια να κουλουριαστείς στον καναπέ μαζί της πέντε λεπτά αργότερα. Είσαι επιθετικός αλλά και καλοσυνάτος ταυτόχρονα, έτοιμος να προασπιστείς αυτή που αγαπάς με κάθε κόστος αλλά και να υπακούσεις σε κάθε της διαταγή και επιθυμία αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

"Dog boyfriends": Μήπως σε έχει κάνει το "σκυλάκι" της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

Αν κάποιος σε κοιτάξει και αναρωτηθεί “τι μπορεί να του βρήκε” ενώ παράλληλα έχεις την τάση να μένεις στο παρασκήνιο στις εκδηλώσεις που παραβρίσκεσαι με τη σύντροφό σου, τότε είσαι Borzoi boyfriend.  Αν και εμφανισιακά δεν διαθέτεις κάτι εντυπωσιακό αλλά και σαν χαρακτήρας είσαι απόμακρος και εσωστρεφής κάνοντας τους άλλους να μην διακρίνουν τι βλέπει η σύντροφός σου σε σένα, τότε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Αλλά είναι σαφές, ότι η σύντροφός σου βλέπει πάρα πολλά καλά που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά, ούτε αν κάποιος δεν εμβαθύνει στο να γνωρίσει την προσωπικότητά σου. Ό,τι σου λείπει σε χάρη, το αναπληρώνεις σε τρόπους. Είσαι ευγενικός και έξυπνος, και έχεις το δικό σου τρόπο να αντιμετωπίζεις τα πράγματα κερδίζοντας στη finish line πολλούς πιο εντυπωσιακούς άνδρες.

"Dog boyfriends": Μήπως σε έχει κάνει το "σκυλάκι" της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

"Dog boyfriends": Μήπως σε έχει κάνει το "σκυλάκι" της; Μάθε τουλάχιστον τι ράτσα είσαι

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.