Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Eνώ μεταξύ άλλων, μάθαμε ότι κάποτε o ηθοποιός χόρευε με τον κώλο έξω και μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι...Το πάνω.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ένας από τους ηθοποιούς  που χρειάστηκε να κάνει πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα όταν έφτασε στο Hollywood. Και δεν εννοούμε φυσικά το modeling, αλλά δουλειές όπως ντελιβεράς, κράχτης σε φαστφουντάδικο (και μάλιστα ντυμένος ο ίδιος κοτόπουλο), αλλά και οδηγός σε στρίπερς. «Η δουλειά μου ήταν να τις πηγαίνω στα bachelor πάρτι και τέτοια» έχει διηγηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Newsweek το 2007. «Τις έπαιρνα, και στη διάρκεια της δουλειάς τους θα μάζευα τα λεφτά, θα έπαιζε κακές κασέτες του Prince και θα έπιανα τα ρούχα των κοριτσιών όταν τα πετούσαν. Δεν ήταν ιδιαίτερα υγιής ως ατμόσφαιρα και έγινε πολύ καταθλιπτικό» πρόσθεσε.

Ωστόσο αν και αυτή η δουλειά τον έκανε να νιώθει άσχημα και παραιτήθηκε μέσα σε μόλις δυο μήνες, τον βοήθησε ουσιαστικά να ξεκινήσει την καριέρα του: Μία στρίπερ, σπούδαζε υποκριτική και αυτός ήταν στην πραγματικότητα ο λόγος που στράφηκε και ο ίδιος στη δουλειά που άλλαξε τη ζωή του. «Ένα κορίτσι – δεν την είχα ξαναδεί –έκανε μαθήματα με τον Roy London, έναν διάσημο δάσκαλο υποκριτικής. Πήγα και τα τσέκαρα και πραγματικά με οδήγησε εδώ που βρίσκομαι τώρα. Οι στρίπερ άλλαξαν τη ζωή μου» εξομολογήθηκε ο Μπραντ Πιτ.

Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Η συγκεκριμένη κοπέλα, τον είχε ενημερώσει πως στα μαθήματα που παρακολουθούσε είχε συμμαθητή τον Charlie Sheen και ο Μπραντ Πιτ σκέφτηκε πολύ σωστά πως για να τα παρακολουθεί ο Charlie Sheen μάλλον κάτι καλό συμβαίνει εκεί. Πήγε λοιπόν σε αυτή την τάξη και εκεί γνώρισε ένα άλλο κορίτσι που του ζήτησε να τη συνοδεύσει σε μια οντισιόν για ένα πρακτορείο ταλέντων. Ο Μπραντ Πιτ της έκανε τη χάρη, πήγε μαζί της στην οντισιόν εκείνη κόπηκε, αυτός όμως υπέγραψε και σήμερα έχει φτάσει εκεί που πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε.

Εκτός όμως από οδηγός σε στρίπερς, έχει υπάρξει και ο ίδιος στρίπερΟ ηθοποιός ήταν μέλος του γκρουπ Dancing Bares όσο ακόμη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Missouri. Οι Dancing Bares ήταν μια ομάδα συμφοιτητών που χόρευαν για τα κορίτσια των γυναικείων αδελφοτήτων όταν έκλειναν τα 21 τους χρόνια. Ο πρώην συμφοιτητής του, Thomas Whelihan, είχε πει κάποτε στο In Touch Weekly ότι οι Dancing Bares ήταν γνωστοί για τις χορογραφίες τους. «Όταν κάποιο κορίτσι από τις γυναικείες μας αδελφότητες γινόταν 21, οι Dancing Bares την έβαζαν σε μία καρέκλα και έβγαιναν με τον κώλο έξω και μαξιλαροθήκες στο κεφάλι και έκαναν μία χορογραφία για εκείνη. Τα κορίτσια γελούσαν τόσο πολύ». Εδώ που τα λέμε κάθε γυναίκα θα μπορούσε να φανταστεί τον Μπραντ Πιτ να χορεύει γι αυτή με τον κώλο έξω και να χαμογελάει, κακά τα ψέματα. Επίσης θα ήθελε πολύ να βρίσκεται στο cast του Magic Mike, αλλά δυστυχώς δεν βρισκόταν.

Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός άλλου συμφοιτητή του Μπραντ Πιτ, που ονομάζεται Harry Lunt, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε πάει το show σε άλλο επίπεδο: «Μια φορά», είχε πει, «κατά τη διάρκεια του Spring Fling, ο Μπραντ Πιτ είχε γράψει τα γράμματα της αδελφότητας με την οποία μάς είχαν ταιριάξει στον κώλο του. Τα έδειξε στο πλήθος. Είχαν ξεκαρδιστεί όλοι». Γελάει καλύτερα όμως όποιος γελάει τελευταίος σκέφτηκε ο Μπραντ Πιτ και χαμογέλασε πολύ αργότερα από εκείνο το πλήθος. Και μεταξύ μας, γελάει ακόμη.

Kαι κάπως έτσι, μια στρίπερ άλλαξε για πάντα τη ζωή του Μπραντ Πιτ

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.