Στο Tik Tok λενε πως αν κάνεις συχνά στοματικό σεξ στη σύντροφό σου τα γένια σου θα γίνουν κόκκινα: Μύθος ή αλήθεια;

Στο Tik Tok λενε πως αν κάνεις συχνά στοματικό σεξ στη σύντροφό σου τα γένια σου θα γίνουν κόκκινα: Μύθος ή αλήθεια;

Μπορούν τα κολπικά υγρά να αλλάξουν χρώμα στο μούσι ενός άνδρα;

Γράφει η Έλενα Φάκου

To στοματικό σεξ έχει με διάφορους τρόπους απασχολήσει πολύ, ή μάλλον ακόμα περισσότερο από ότι παλιότερα την κοινή γνώμη. Σε προηγούμενο άρθρο διαβάσαμε ότι η Christina Aguilera υποστήριξε πως η κατάποση σπέρματος έχει διατροφικά οφέλη, καλώντας έτσι τις γυναίκες εκεί έξω να μη φτύνουν το γενετικό υλικό των συντρόφων τους, αλλά να το καταπίνουν, καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Αυτό όμως αποδείχθηκε μύθος. Ένας ακόμη πρόσφατος αμφίβολος  ισχυρισμός σχετικά με το στοματικό σεξ που έγινε viral μέσα από το Tik Tok είναι πως αν ένας άνδρας προσφέρει στοματικό σεξ στη σύντροφό του, ο κόλπος της μπορεί με τις λευκές του εκκρίσεις να βάψει τα γένια του κόκκινα. Κοινώς αν γλείφετε τη σύντροφό σας, το αποτέλεσμα θα είναι ένας ερυθρόλευκος συνδυασμός στο μούσι σας και στο αιδοίο της. Είναι όμως αυτό κάτι που στέκει, ή πρόκειται για ακόμη έναν μύθο που κυκλοφορεί χωρίς να ευσταθεί για κανένα σοβαρό λόγο;

Σε ένα viral Tik Tok ένας δημιουργός περιεχομένου δημοσίευσε ένα βίντεο με τη λεζάντα: “Αυτή η μικρή λωρίδα κάτω από τα χείλη μου είναι πυρόξανθη για κάποιο λόγο… “ ενώ ένα άλλο viral βίντεο στο TikTok έγραφε:POV τα γένια του άρχισαν να κοκκινίζουν από τότε που τη γνώρισε Αλλά για να δούμε, υπάρχει κάποια αλήθεια εδώ; 

@badgalbarbie_ Iykyk #fyp #nzcouples #gingerbread #nztiktok #couplestiktok ♬ i been drinking watermelon – cece jus better

Μπορεί το στοματικό σεξ να κάνει τα γένια κόκκινα;

H απάντηση είναι πως όχι, αν γλείφετε συχνά τη σύντροφό σας, αυτό δεν θα σας κάνει να αποκτήσετε την κόκκινη απόχρωση στα γένια που έχει ο Πρίγκιπας Harry. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Η γυναικολόγος Heather Irobunda, MD, απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram επιβεβαιώνοντας ότιοι κολπικές εκκρίσεις δεν ξανοίγουν τις τρίχες των γενειάδων, τις ηβικές τρίχες ή οποιαδήποτε τρίχα.”  Ο Zeeshan Afzal, MD, Chief Medical Officer της Welzo, συμφωνεί λέγοντας στο POPSUGAR πως  Δεν είναι δυνατόν οι κολπικές εκκρίσεις ή το στοματικό σεξ με μια γυναίκα να αλλάξουν τη γενετική σύνθεση των τριχοθυλακίων του άνδρα”. Όπως ακριβώς το χρώμα του δέρματός σας δεν αλλάζει όταν κάνετε σεξ, έτσι και ο κόλπος δεν θα έβαφε τα γένια κάποιου.

Τα κολπικά υγρά δεν περιέχουν ούτε χρώμα, ούτε ντεκαπάζ ούτε την οξύτητα να αλλάξουν την απόχρωση μιας οποιασδήποτε τρίχας.

Στο Tik Tok λενε πως αν κάνεις συχνά στοματικό σεξ στη σύντροφό σου τα γένια σου θα γίνουν κόκκινα: Μύθος ή αλήθεια;

Ο λόγος είναι απλός: Το κολπικό pH δεν είναι αρκετά όξινο για να προκαλέσει αλλαγή του χρώματος των μαλλιών, αναφέρει η Dr. Irobunda στην ανάρτησή της στο Instagram. Και ακόμη και αν ήταν αρκετά όξινο, πιθανώς δεν θα υπήρχε αρκετός χρόνος επαφής (αν και κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν) για να επιτρέψει την αλλαγή του χρώματος. “

Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός δεν ήρθε εντελώς ξαφνικά. Κάποιες γυναίκες, μπορεί να έχουν  παρατηρήσει ότι οι κολπικές τους εκκρίσεις μπορεί να λευκάνουν τα εσώρουχα ή άλλα σκουρόχρωμα ρούχα τους ειδικά ανάλογα με την εποχή του μήνα ή την ποσότητα του εκκρίματος που εμφανίζουν. Ωστόσο, το pH των κολπικών εκκρίσεων μιας γυναίκας, είναι αρκετά ισχυρό για να προκαλέσει αυτού του είδους την αντίδραση με αυτού του είδους το υλικό, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρό για να αλλάξει το χρώμα της τρίχας”, σημειώνει η Dr. Irobunda.

Στο Tik Tok λενε πως αν κάνεις συχνά στοματικό σεξ στη σύντροφό σου τα γένια σου θα γίνουν κόκκινα: Μύθος ή αλήθεια;

Τι μπορεί ωστόσο να κάνει τα γένια κάποιου να κοκκινίσουν;

Αναρωτιέστε γιατί τα γένια κάποιου μπορεί να είναι κόκκινα παρόλο που έχει καστανά ή ξανθά μαλλιά ή γιατί τα γένια σας ξαφνικά έχουν φωτίσει ή κοκκινίσει από τότε που αρχίσατε να βγαίνετε με μια γυναίκα Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε πολλούς λόγους αλλά κανένας δεν περιλαμβάνει το πόσο συχνά της κάνετε στοματικό σεξ. Η Dr. Irobunda λέει ότι το πιο πιθανό είναι να οφείλεται στη γενετική και ότι το άτομοφέρει μια γονιδιακή προδιάθεση για κόκκινα μαλλιά Ο Dr. Afzal συμφωνεί, αναφέροντας τη γενετική ως τον κύριο λόγο που κάποιος μπορεί να έχει κοκκινωπό μούσι.

Ωστόσο, ο σεξολόγος Parmeet Kaur προσθέτει ότι η εμφάνιση ή το χρώμα μιας γενειάδας μπορεί να επηρεαστεί από το φωτισμό, την αντανάκλαση ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο (αν μπορεί να ξανοίξει τα μαλλιά στο κεφάλι σας, μπορεί να επηρεάσει και τα γένια σας). Πάντως ο λόγος που τα γένια κάποιου φαίνονται κόκκινα δεν είναι το στοματικό σεξ. Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η εκτέλεση στοματικού σεξ σε μια γυναίκα μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα στο μούσι “, επιβεβαιώνει ο Kaur.

Επομένως συνεχίστε να προσφέρετε στοματικό σεξ στη σύντροφό σας και μην πιστεύετε ότι βλέπετε στο Tik Tok. Το στοματικό σεξ μπορεί να κάνει πολλά μαγικά στη σύντροφό σας, αλλά κανένα στο μούσι σας.

Στο Tik Tok λενε πως αν κάνεις συχνά στοματικό σεξ στη σύντροφό σου τα γένια σου θα γίνουν κόκκινα: Μύθος ή αλήθεια;

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.