Oι γυναίκες αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους προσποιούνται οργασμό και δεν θα αρέσουν στους άνδρες

Oι γυναίκες αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους προσποιούνται οργασμό και δεν θα αρέσουν στους άνδρες

Και μαντέψτε, έχουν να κάνουν όλοι με τον ερωτικό τους σύντροφο

Γράφει η Έλενα Φάκου

Δυστυχώς οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό και όχι μόνο μια και δυο φορές, αλλά πολύ περισσότερες, κάτι που δεν είναι καλό ούτε για τις ίδιες, ούτε για τους άλλους. Και είναι πολύ οξύμωρο το σχήμα μια γυναίκα να προσποιείται ότι της συμβαίνει κάτι τόσο όμορφο ενώ στην πραγματικότητα δεν της συμβαίνει, αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα της. Μάλλον για να το κάνει, σημαίνει ότι προφανώς της είναι αδύνατον ή έστω πάρα πολύ δύσκολο να της συμβεί στα αλήθεια και ενοχική όπως είναι από τη φύση της προσπαθεί να “ικανοποιήσει” έστω και στα ψέματα τον ερωτικό της σύντροφο για να μην του προκαλέσει αμφιβολίες για τις ικανότητές του ή αρνητικές δεύτερες σκέψεις.

Με λίγα λόγια, βάζει στην άκρη τον εαυτό της και την απόλαυσή της και χτίζει μια εικονική πραγματικότητα στη σεξουαλική της ζωή, η οποία δεν έχει να κάνει με την αλήθεια και άρα δεν μπορεί και να βελτιωθεί. Διότι αν ένας άνδρας βλέπει μια γυναίκα να ευχαριστιέται, γιατί να αλλάξει αυτό που κάνει; Ή έστω γιατί να προβληματιστεί. Μένει ήσυχος λοιπόν πως ότι κάνει το κάνει καλά και συνεχίζει το ίδιο πράγμα μάταια. Αλλά πόσους οργασμούς πια μπορεί να προσποιηθεί μια γυναίκα και πόσο μπορεί να αντέξει να μην απολαμβάνει το σεξ; Πιστέψτε μας, υπάρχουν γυναίκες που δεν ευχαριστιούνται ποτέ το σεξ με το σύντροφό τους κι όμως επιμένουν να λένε ψέματα στον εαυτό τους και στους συντρόφους τους μην  μπορώντας να βγουν  μπροστά και να πουν την αλήθεια τους μέχρι όλο αυτό να εκραγεί με άσχημο τρόπο.

Να θυμίσουμε, ότι μια γυναίκα θέλει το χρόνο της και τον τρόπο της για να έρθει σε κλιμάκωση κατά τη διάρκεια του σεξ και των προκαταρκτικών. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται από δέκα έως είκοσι λεπτά κατά μέσο όρο, κάτι που τα περισσότερα ζευγάρια, από την πλευρά του άνδρα κυρίως δεν διαθέτουν, ή δεν επενδύουν σε αυτά θα ήταν καλύτερη τοποθέτηση. Αν ένας άνδρας έρχεται σε οργασμό μέσα σε τρία λεπτά, πως να προλάβει μια γυναίκα να τον ακολουθήσει όταν καλά καλά το σώμα της δεν έχει καταλάβει καν που βρίσκεται;

Oι γυναίκες αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους προσποιούνται οργασμό και δεν θα αρέσουν στους άνδρες

Oι γυναίκες που δεν είναι σε γάμο, έχουν απαντήσει πως έρχονται σε οργασμό με έναν σύντροφο σε ποσοστό μόλις 62% ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών αγγίζει το 95%. Οι λεσβίες από την πλευρά τους έρχονται κατά 13,1% συχνότερα σε οργασμό από ότι οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες- μάλλον κάτι καλύτερο ξέρουν και κάνουν τα κορίτσια μεταξύ τους.  Εντυπωσιακά απογοητευτικό επίσης είναι το ποσοστό των γυναικών που έρχονται σε οργασμό την πρώτη φορά που κάνουν έρωτα με έναν νέο ερωτικό σύντροφο: Eίναι μόλις το 11%! Κοινώς μόνο μία στις δέκα γυναίκες τελειώνει την πρώτη φορά που κάνει σεξ με έναν άνδρα και το αξιοπερίεργο είναι ότι ξανακάνει! Μάλλον δεν ισχύει για όλες η επική ατάκα της Samantha Jones από το Sex and the City, που είπε: “Aν δεν σε κάνει να τελειώσεις μια φορά, ντροπή του. Αν δεν σε κάνει να τελειώσεις δεύτερη φορά, ντροπή σου που ξαναπήγες μαζί του”.

Ο λόγος πάντως που οι γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό από την πρώτη φορά που κάνουν σεξ με έναν νέο ερωτικό σύντροφο είναι κυρίως ότι δεν γνωρίζονται καλά ώστε να έχουν την οικειότητα να του έχουν δείξει τι τους αρέσει, η ντροπή ή η συστολή καθώς και το άγχος, πράγματα που απουσιάζουν εντελώς από την ψυχοσύνθεση ενός άνδρα ο οποίος 9,5 στις 10 φορές έρχεται σε οργασμό χωρίς πρόβλημα. Το 67% των γυναικών έρχεται σε οργασμό μετά από 6 μήνες σεξ με τον ίδιο σύντροφο, όταν πλέον οι παράγοντες που προαναφέραμε έχουν κάπως ξεπεραστεί και νιώθουν άνετα μαζί του, ενώ έχουν βρει τον τρόπο – ο οποίος συνήθως είναι συγκεκριμένος να κλιμακώνουν.

Oι γυναίκες αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους προσποιούνται οργασμό και δεν θα αρέσουν στους άνδρες

Στην ερώτηση τώρα γιατί προσποιούνται οργασμό ή το έχουν κάνει έστω μια φορά η πλειοψηφία των γυναικών έδωσε τις εξής απαντήσεις:

Το 78% απάντησε για να αποφύγει τις δυσάρεστες συνέπειες που θα έχει η ανοργασμία τους στη σχέση, κοινώς δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τον ερωτικό τους παρτενέρ. Έτσι προτιμούν να δυσαρεστούνται οι ίδιες- ένα από τα περίεργα της γυναικείας φύσης, η αυταπάρνηση. Το 61% είπε πως το κάνει για να ξεμπερδεύει, κοινώς, δεν περνάει καλά κατά τη διάρκεια της πράξης και θέλει να τελειώνει. Μα αν δεν περνάει καλά σε ένα από τα πιο βασικά πράγματα που προορίζονται για να περνάει καλά, τότε γιατί επιμένει να το κάνει; To 47% εξομολογήθηκε πως αυτό θα έχει μια θετική συνέπεια, όπως το να ικανοποιήσει το σύντροφό της- άρα θα χτίσει την ευχαρίστησή του πάνω σε ένα ψέμα-πολύ λάθος προσέγγιση. Τέλος το 25% είπε αποστομωτικά ότι απλώς ο άνδρας που κοιμούνται μαζί δεν έχει την ικανότητα να τις φέρει σε οργασμό- και τότε γιατί παραμένουν μαζί του; αναρωτιόμαστε εύλογα εμείς.

Oι γυναίκες αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους προσποιούνται οργασμό και δεν θα αρέσουν στους άνδρες

Είτε είστε άνδρας, είτε γυναίκα, το άρθρο αυτό ελπίζουμε να σας βοηθήσει να καταλάβετε πως οι διαπροσωπικές και σεξουαλικές σχέσεις πρέπει να διέπονται από ειλικρίνεια, αλληλοσεβασμό και ισότητα. Και οι δυο βρίσκεστε εκεί για τον ίδιο λόγο, δηλαδή για να περνάτε καλά. Αν ένας από τους δυο δεν περνάει καλά, αυτό θα είναι προσωρινό και θα προκαλέσει αρνητικές συνέπειες  μελλοντικά, αλλά και άμεσα, τόσο σε αυτόν τον τομέα, όσο και σε άλλους τομείς της κοινής σας ζωής. Τέλος, το να προσποιείται μια γυναίκα οργασμό δεν είναι κάτι ασήμαντο. Είναι ένα είδος αυτοταπείνωσης. Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να μάθει να διεκδικεί τον οργασμό της και να τον πετυχαίνει. Έτσι είναι πιο χαρούμενη, πιο ευτυχισμένη, πιο δεμένη με το σύντροφό της και πιο ζωντανή. Οι εποχές που οι γυναίκες ήταν απλά αντικείμενα ευχαρίστησης στα χέρια των ανδρών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η αλήθεια είναι πως και οι ίδιοι οι  σύγχρονοι άνδρες θα έπρεπε να προτιμούν γυναίκες που να περνάνε πραγματικά καλά μαζί τους γιατί όπως λένε και οι Αμερικάνοι “Happy wife, happy life”. Ας μην ξεχνούν ότι αν η γυναίκα τους δεν το ευχαριστιέται στ αλήθεια μαζί τους, αργά ή γρήγορα, θα πάει να το ευχαριστηθεί με κάποιον άλλο.

 

 

Oι γυναίκες αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους προσποιούνται οργασμό και δεν θα αρέσουν στους άνδρες

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.